Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vlada111 sice tuto rozpravku nepoznam, 😕 ale torticka je krasna, pestra.... 😵 😵 😵 😵 Prosim ta ,aku oranzovu to tam mas na tej masle ?? 😕
@mamina1978 Šikulka 🙂
@timotejkabrejkova ako si to krasne pobalila. 😉
@bambula1307 och...to vyzera hrozne mnamky 😉
@lenja01 Nepiekla si ho pri vysokej teplote? Neotvárala si rúru počas pečenia?
No, dievcence, zabrigadovala som si, kybliku uz su na miestecku🙂))
@bambula1307 mnaaaaaaam tie kavove zrna vyzeraju fantasticky 😵 😵 😵 😵 Mozem poprosit recept do IP dakujeeeeem 🙂
@timotejkabrejkova ruru som neotvarala, piekla som na 180C
@79zuzana no ja som piekla tak 30minut, som sa bala, ze prihori 🙂
@aduskatt ked nevymazem boky, tak sa mi to neprilepi?
dakujem za pomoc 🙂
momentalne tiez peciem korpus na 150, rozmer mam az 26 cm, ako dlho ho mama piect prosim, tak hodinku a stvrt?dakujem
Holčičky CZ 😉 , máte někdo představu, co stojí salko? Nepotřebuji přesně, ale já nějak vůbec netuším a počítám tu kalkulaci, chtějí to hned, alespoň orientačně a já se do krámu teď nedostanu.... děkuji 😉
@zuzinka1982 minimalne hodinku a stvrt. Potom tam pichni spajlu, ked bude uplne sucha malo by to byt hotove 😉
@79zuzana dakujem Zuzka
@zuzinka1982 za malo 😉
@mamina1978 krásna tortička aj ked ako si pisala vytrapila to ale je kraaasna. mozem sa opytat ako robis strediky tych narcisov mas ich take peknucke....
@woman04 ahojky, aj ja sa chystám robiť takúto tortičku "s dierou", môžem sa spýtať, do stredu torty si dala zelený kruh poťahovky a potom si celú tortu potiahla najskôr čevenou a potom zelenou hmotou?Ak áno, potom pekne držia na sebe tie hmoty? A ešte ďalšia otázka, z čoho sa to leskne ten macko? (z vody, či?)
@florentina podle toho kde a jestli přímo originál Salko. Od 35-40 korun tak průměrně

Moja torticka pre tu moju cesku priatelku k 45. narodeninam. Tak tato torta mi dala teda zabrat. 😝 😝 😝
Nedarilo sa mi 😠 😠 😠...... ten spodny korpus som musela piect novy v noci ,ten prvy som naplnila len tak pre moje vtacata 😉 ......... potom nad ranom plnit a plnka mi vytekala kade-tade, ale tak dobojovala som to. 😅 A hlavne je , ze som rada, lebo Alenke sa pacila 😉 🙂