Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Baby ja vas obdivujem. Ja som este neupiekla ziadnu tortu okrem marlenky, ale moja dcerka bude mat rok, tak preto som zavitala na tuto temu a velmi rada by som jej upiekla, respektive aspon vyzdobila, upiekla by aj mama 🙂 Ale je tu strasne moc citania 😒
prosim o radu, cca pre 8 ludi kolko kilova torta? staci tak 3 kilova?
@aduskatt jasnee...ta bordova farba sa mi este viac paci ako zlata 🙂 a nakoniec som to robila bez tej floristickej pasky 😀 a drzi (teda dufam) ...dakujem za vsetko 🙂
@denuschka7 za malicko, hlavne, ze si spokojna a verim, ze budu aj oslavenci🙂
Babulky prosim vas nemate niektora ulozena fotopostup na Goofyho? Ja ho neviem ani za svet najst... Na ostatných mam ale Goofy chýba... dakujeeeem 🙂
@timotejkabrejkova je krásna
@p69majka krásna
@viera6 milučká je
@mamina1978 to je zlaté
@denuschka7 krásne
@svetlo55 krásne
@79zuzana krásna
Ahoj zienky. Chcela by som vas poprosit o radu. Idem piect svoju prvu tortu aj s potahovkou. Mala by mat cca 25 cm. Korpus by bol mramorovy s pribinacikovym kremom. Mnozstvo kremu, ktore je uvedene na strane 1 v receptoch je postacujuce na tento rozmer torty alebo by som ho mala upravit? Ak by som toto zvladla, tak by som ju chcela potiahnut. Pod potahovku sa dava maslo s cukrom. Mozete mi prosim poradit mnozstvo? Dakujem pekne

Tak nakoniec pre moju 12-ročnú krstnú dcéru sovička 😉 ďakujem za inšpiráciu 🙂