Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Zasa ste krasne tortusky porobili. Ja sa sem pridem vzdy pokochat a nasat pohodovu atmosferu 😎 potom mam cely den fajn naladu. Tak po dlhoooom case moja dalsia - mala torticka manzelovej neterke. Je to moj prvy obrazok, tak aj tak vypada, ale ja som na seba hrda🙂)))
Mramorak a traseny krem s lesnym ovocim, do 2 kg.
Baby nová móda malé tortičky na redový pomooooooc 😀
@tweetinka.co ja robievam takú vlastnú, dám si uvariť celý veľký kompót anasový, so šťavou, dolejem do 600 vodou, rozmixujem, do časti šťavy dám vanilkový puding so šťavou z jedného citróna, a uvarím hustý akoby puding, do toho zašľahám potom maslo.
@tinamk krásná motýlková 😉
@alexandrakocikova krásný dortíky a ten transfer, tak tam švihni kytičku a je to 🙂
ahojte, pridavam moje vikendove...prvykrat som mala na jeden den 5 toriet, robila som ich od rana do pol tretej dalsieho rana, mam dost 😖 Najviac ma tesil namet na torticku so zabkou, v hlave aj brusku ma polystyrenove gule, no a pozicala som si slecnu od @lamps, dakujem za inspiraciu 😉 A skusala som pivonku podla postupu od @jakelina perfektny postup, jednoduchy a celkom sa naprvykrat podarila, dakujeeem 🙂

@kacka1234 @jakelina
@ajka82
@zuzzy12
@adrika202
krásne tortičky