Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dievcata poradte ako urobit strom? naburaju do neho auta. kmen by som mala len nemam napad na tu zelenu cast.
@mamina1978 inak potvrdzujem čo si si myslela a poradila mi orechový korpus a rafaelo krém je spolu fantastické. Hodí sa to k sebe + ananás mňamka. Ďakujem 😵
@bambula1307 nááááááááááádherna je ta baletka, uuuzasna , a teda ja som založena na chlapoch, az moc 😀 😀 vsak mam doma piatich 😀 😀 😀 ale ta tvoja baletka ma naadhernee nohy 😵 😀 😀 😀 a bude z nej torticka, či to len tak pre radost ?
...ako prosím vas rozpracuvavate potahovku - mam ju ulozenu v saciku a tegliku v ktorom som ju kupovala, ale je uz po zaruke- chcela som z nej len kvetinky spravit co sa nebudu jest- ale je ako kamen? vdaka...
@malamargaretka v rukach zmakne
baby pomoooc ja uz od deviatej brizgam po nete inspiracky na krstiny a nic nemozem pekne najst..tak si tu teraz nadavam lebo si ich neukladam a poviem si vzdy vsak to najdem..achhhh to mam dve na tuto sobotu pre jednu rodinu na jednej by malo byt babatko a na druhu som chcela nejakeho anjlelika..aj tu niektora z vas piekla taku krasnu s anjelom a druha co mam v pamati bola s bocianom.. a na stvrtok mam kona tak som žanetka @pristela zvedava ako sa mi to podari podla tvojho postupu ty si ho robila z mmf? a nemas nejake grify na co si mam davat pozor?
@tinamk ja som robila krstinovú s bocianom túto http://www.facebook.com/photo.php?fbid=45689804...
@zuul kmeň stromu robím zo sójovej tyčinky a konáre robím z drotikov obalených čokohmotou, na to prilepím lístočky
@daducha nadherne torticky a aj postavicky 😵 😵 😵
@bambula1307 wauuuuu .........ta tvoja baletka je nadhernaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Prosím vás chcem sa poradiť ohľadom burizónovej hmoty. Ak z nej spravím niečo a potiahnem, ako to skladovať. Len tak, alebo v chladničke? A vydrží to napríklad aj týždeň? Bude to potom jedlé? Nebude to veľmi tvrdé?
@adrika202 dakujem za radu 😉
@muffinka8 já to taky teď řešila. A vzhledem k tomu, že je v tom máslo, tak jsem se rozhodla skladovat v lednici. Jinak ohledně tvrdosti je to podle mě jedno, zda skladuješ venku či v lednici a určitě se to dá jíst i po týdnu.
taaaaaak a prisiel na psa mraz...Pomooc. DIA tortucha.........prosim, kto ste piekli uz, ako ovplyvni sorbitol miesto cukru korpus? narastie? nenarastie? dikyyy
@daducha tie postavičky sú supeeeer. 🙂 🙂 🙂 Šikulka 😉
tak nie sorbitol, ale sacharin

@zuzana92101 prekrásna 🙂