Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt boze ale provokujes s tymi kolacmi... tusim dnes skoncime v cukrarni s deckami 😀 😀 tuto ix robia http://www.wagner-cukraren.sk/zakusky
Baby musim sa pochvalit 😀 😀 Vcera v noci ako sme isli domov z prace, tak ma zavolali na vratnicu ze mam tam nieco. Tak tam idem a tam obrovska kytica, s podakovanim a sladke. Nechal mi to tam moj sef (ex) co som mu robila tu tortu na rozluckovu party , ze isiel do dochodku. No taka som ostala dojata 😵 😵 😵 😵 😵
Sorry, ale musela som sa pochvalit 😅 😅
ahojte, chcem vas poprosit o radu. budem piect na sobotu tortu pre dcerku a chcem si na nu vymodelovat postavicky ( z MMF) ako dporedu si ich mozem spravit, nestane sa im nic, ak ich urobim uz dnes?
@dajna11 parádne, neskutočné tá práca s karamelom 😵 😵 😵 😵 😵 poslala som ti aj žiadosť o priateľstvo na fb
@levandulka3 ten karamel som chcela vidieť ale ked som videla to profi náradie a predstavila som si čo mám z toho doma....že nič....tak ma prešla snaha to skusiť🙂
dievcene prosim o radu, chcem si kupit nejaku hmotu na kvietky, doteraz som skusala len WI..som si kupila 1kg,ale uz sa mi mina a neviem co si mam kupit..ake mate skusenosti..s cim sa vam dobre kvietky robia? dakujem. 😉
@bambula1307 smartflex flower 😉
@levandulka3 ešte mi neprišla nijaka žiadosť:(.....
@bambula1307 urcite Smartflex flower, najmensie balenie je 0,7 kg
priebezne info ZILA formy........vyrobca mi ponuka este vyssie ceny ako som nasla u jednej firmy v cechach.takze Madarom som podakovala a zacala som vyjednavat s Cechmi🙂 uvidime, co ponuknu
@denuschka7
@aduskatt dakujem pekne 😉
@florentina dakujem 😉
Holky prosim vas , rychla pomoc , nemate inšpiračky na tortičku Karkulka a vlk ? 😕
vysmiaty vam ponuknu cenu a vedia, za kolko si mozte dovolit predat.ked pride na lamanie chleba, tak zrazu, ze ale to bolo bez DPH a DPH je 27%..tak nakoniec ponuka je vyssia ako pripadna predajna cena......🙂)) hlavne, ze som teraz hodinu a pol oprasovala svoju anglictinu........no sak ale aspon viem, ze je mojej anglictine rozumiet, tusim je fakt vsetko zle na nieco dobre 😀 😀 😀 😀
@mamina1978 ahoj môžem poprosiť receptík na tortu? Díky moc 🙂

@dajna11 to by bolo super mat na videu ...sak to muselo byt nieco uzasne toto sledovat nazivo 😎 😵