Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@gabika11 Shaun alebo aj Timmy
@bzucinka2 stiham, peciem vtedy ked spinka a zatial spinka dost, ja popri dvoch detickach este okrem toriet aj pracujem, som zivnostnik
@evitkamalicka No ty si šikuľka
Náš Filip začína chodiť a to sa tortovať veľmi nedá, spí len 2-3x po hodinke a to rýchlo varím, upratujem, a keď nespí tak lozí všade, všetko ťahá, a véééééľmi sa mu páči čierna technika. Takže namiesto pečenia musím strážiť. A to mi začala škola. Blééé 😝 😝 😝 😝
ahojte, chodím sem pravidelne pozerať, aké krásne tortičky ste napiekli, aj ja niečo skúšam, len sa chcem opýtať: Ako používate gélové farby? Pridávate ich také, aké sú, alebo ich niečím riedite? Lebo ja ich dávam bez riedenia do zarobenej hmoty a robia sa mi také šmuhy a ruky mám celé pofarbené 😝 😀 . Vďaka za radu.
ok, ďakujem za radu 😉
pozri si www.torticky.sk ... je to pani, ktora to robí ako hoby, torty sú vynikajúce, urobí, čo si vyberieš, prípadne navrhneš a cenovo v pohode....
@zdenallicka krasna
@zdenallicka naaaaaaaaaaaaaadhera
Děkuji
@bianca a @evitkamalicka .. 🙂
ešte som zabudla napísať,že krásne torty... 🙂
@zdenallicka - milé. Pripomenulo m ito tú malú, čo 🙂 bola v Talentmánií. 🙂
ozaj baby, budu mi ozdoby z MMF drzat na cokoladovej torte? asi ich bude treba zapichnut ze? zajtra mam robit taky zakusok, minitortu alebo co to vlastne bude a ma by poliata cokoladou a kvety z MMF.

@anibas dakujem za info...