Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
moja dnesna a koonecne mam volno 😵 😵 😵
popri inom som umyla vsetky okna, poupratovala cely byt, muz vzal decka na cely den prec, tak sa tu vytesujeeeeem, ze neviem co skor 😅 😀 😀 😀 a namiesto toho aby som vylozila nohy a oddychovala, kym som tu sama, tak makam jak sprosta 😅 😝
mramorový korpus, pudingová plnka, maliny, 3,5 kg
Babule prosím Vás ako farbíte tie kupované hmoty ,alebo hmotu zo sušeného mlieka aby boli farby sýte? Ja som zatiaľ robila z cukríkov, tam je to v pohode, ale neviem ako zafarbiť ak napríklad kúpim bielu hmotu ked sa tam pridáva len cukor a u nás kúpim len práškové farby, nie tekuté. Viete mi niektorá poradiť?? Dakujem.
@zuzana124 velká gratulace k miminku! a dortík je krásný....
@wera.g nadherne
@wera.g Ta magnoliová je úplně nám ale aj ostatné a kolko si prosím ťa robila tis tulipány?
@lokalistin ďakujem moc 😉
@levandulka3 koľko som robila lupeňov? či? 🙂)) 😀
@levandulka3 prekrasne vsetky 😵
Ahojte baby, máte nejaký osvedčený recept na jahodovo čokoládový dort? mám 2 kg jahod 😀 a strašnú chuť 😀 a nič poriadne nemožem nájsť... Ďakujem!!!
@denisak77 moja úcta 😉 ako ináč,ja by som tvoje tortičky dala aj do telky 🙂
@luciahromadkova všímaš to bábo čo si i dala ako inšpiráciu. 😀 Ďakujem síce,nieje až také pekné ale 😀 😀 😀

@jakelina dakujem, ale ja na tych svojich vzdy vidim chyby 🙄