Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 @florentina dakujem baby 🙂 to je jedly papier, stiahla som si z netu obrazok nejakej detskej bordury na stenu a dala vytlacit 2pasy na a4...bola som zvedava ako sa s tym bude robit a je to super, lepila som obycajnym medom...ja by som to tak pekne nenamalovala 😉
@zz134 kopíruju
Do šlehače dáme 6 vajíček, špetku soli a 250 g cukru krupice, necháme vyšlehat do tuhé pěny, ručně metličkou tam zašlehám dvě lžíce oleje a 110 gramů hladké a 110 gramů polohrubé mouky a v mouce rozmíchám 1/3 prášku do pečiva. Peču na 150 stupňů a pouštím ventilátor.
Na kakao odeberu mouku, na ořechovou verzi nechávám mouky stejně a přidám trochu ořechů, nevážila jsem, jenom tak odhadem.
@iwulka23 tu v tejto teme mas vsetky dolezite recepty, niekde ku koncu je aj ten od jakelinky 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/
Ahojte babulky, pridavam moje najnovsie - svadobna na zelanie ze fialova,pre mna ee,no ale co uz 😀 ,tie s ovečkou a baranom su pre surodencov - baran ma byt Messi 😀 .A idem si ja lahnut, deti su na zahrade a mamka spala 4 hodiny 😝 .Ja sa tak tesim do normalnej robotky ,aspon ako clovek budem spat 😀 😀
@maya30 wau krásna 🙂

@zz134 po upečení otočím dnem nahoru a je to, ale já nemívám kopce. Musíš to péct na 150 stupňů.