Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zuzana92101 veru pojdem......
ahoj holky, chci zkoušet poprvé pribiňáka v kombinaci s kaštanovým pyré, které mám v mrazáku, jen mi není jasné, jestli ho mám dát z mrazáku do lednice a nechat ho tam rozmrazit, aby mělo stejnou teplotu jako tvaroh a šlehačky a potom všechno s Créme Olé rozmixovat? Tuším @pristela si ho tady moc chválila 🙂
babyyyyyyyyyyyy..............tú tortu s tými špagetami a vareškou vo vzduchu nemáte uloženúúúúúú?????????, dakujééééééééééééém
@pristela a nemůže se to srazit, když šleháš tvaroh a šlehačku - oboje studené z lednice z pyré, které má pokojovou teplotu 😲 ? A prozraď mi prosím, jestli teda dáváš třeba o jeden tvaroh míň a místo toho to pyré, nebo jen přimícháš ke klasika receptu na pribiňáka, tj. 2 šlehačky, 2 tvarohy, 1 Olé a k tomu pyré? Moc moc díky 😉
chtěla jsem napsat "když šleháš tvaroh a šlehačku - oboje studené z lednice s tím pyré" 😀
Dievčatá, ktoré ste už piekli pivový pohár - krígeľ, v akom priemere ste robili korpusy? A pena na vrchu je kráľovská glazúra? Ďakujem 😉
dievčatá , neviete mi povedať kolko si mám pýtať za penovú tortu? prosím poradte mi , tie čo ich robíte na objednávku ☹ zatial vám dakujem
baby potrebujem.surne pomoct cim.mam natret tortu ked som.ju potiahla fondanom a je matna a este zostatky cukru praskoveho...ci nicim?vobec neviem..prosim surneee
dakujem.baby kedze biely alkohol mam len jablckovicu takze asi ten olej..hm a nebude to tam citit moc?

nemate postup na dinosaurou? dakujem