Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps ved to kazdy vidi, ze to este zvladnem..tak mi nepomozu. mm je v cechach ten ked pride len pri detoch sa mochle a bracho to nikdy nerobil..furt pracuje a je mu to jedno. Som povedala, ze toto je posledny rok co sa budem starat o rolu..zeleninu..potom kaslem na to..pojdem za mm do ciech..nech sa stara bracho..nech si kupi kozu..cco mu pokosi 🙂. Zbytocne ho prosim aby mi pomohol :(
Ty si to pekne zdovodnila..suhlasim ako si ta budu hickat tak im vydrzis, ja uz normalne stracam jemnost a cit v rukach..aj ked som bola tehu pri oboch detoch som sama zemiaky kopala 😒 ☹ ..piect nestiham ☹
@bambula1307 ☹ ☹ ☹ ☹ tak im povedz, že nevládzeš a kašli na to hneď. Veď zo záhrady snáď máte úžitok všetci nie len ty. Tak všetci by ste sa mali pričiniť o to, aby bola v nej úroda. Možno som zlá, ale ja si myslím, že chlap bol obdarený silou na to, aby ju využíval a pomohol žene, ktorá je po fyzickej stránke slabšia. Mňa tak bolí srdce, keď vidím, že žena robí ako mula a chlap .... Ty sa musíš aj trochu šetriť, si krásna mladá žena a tvoje deťúrence ťa budú ešte dlho potrebovať
Ahojte mamicky cukrarky, prosim prosim kto by mi vyrobil a poslal figurku spidermana???? nejakeho lezuceho, suuuurne potrebujem
@vecernicci ty motylci jsou moooc pekni ... teda dortuse samozdrejme taky 🙂
ahojte bebanky... chcem sa spytat tych z okolia BA, kde objednavate jedle oplatky? chcela by som nejaku osvedcenu predajnu, alebo e-shop... dakujem vam veli pekne
prave som doobedovala.jahody a zbytok Pribinakoveho kremu.......tomu hovorim casova tiesen🙂
@bambula1307 jééj aj ja ich mám sú nádherné

pridavam svoju vcerajsiu kitusu. Povodne chcela kamoska jednu z tych x co som uz robila na jedno kopyto ale som to riskla a spravila inu 😅