Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky mooc dakujem za blahoželania , ste pusinky moje sladke 😵 😵 😵 😵 som mala dnes "super" narodkovy den 😀 akoze vsetko som mala v pohodicke , stíhala som , este som knihu citala a vyvalovala sa na tramposke na hojdacke , vecer ze pome pozyvam rodinku na pizzu aaaa
Erik/puberťák/ ked dosiel zo skoly kukam kde je a on spal, ked sa zobudil, prisiel , ze : hm nepomohol mi ten spanok , a ja ze s cim ti mal pomoct ???? a on inteligent mal zlomenu ruku !!! jaaj tak sup miesto pizze par hodiniek v meste na pohotovosti a uz mam sklz ako ...............
aale ,nevadí torty sa nejak urobia 😝 😀 a chalan tiež prežije 😀 každy spravny chalan predsa musi mat aspon raz nieco zlomené 😀 😀 😀 😀 sme sa na pohotovosti zasmiali aj s lekarmi , boli tam hodne milý 😵 😵
@bambula1307 no teeeda,ty v BA a ja o tom neviem?? ...mala si asi málo času,viem...deťúchy dlho nevydržia...No ako čítam,za herečku si bola... 😀 ...Zuzka číslo,ako vždy 🙂...joj,tá nešťastná záhrada...už som ti minulý rok písala,že prď na ňu...však to je veľa aj na koňa..veľa si berieš a na všetko sama ☹ ..vrrr..neboli ste na výteroch??...kašeľ nem sranda...a čierny už úplne....držte sa🙂 ..my máme prvé kroky za sebou 😀 ...hádam sa už rozbehá 🙂
dobré ránko ženušky, prosím náhodou sa u vás nenájde nejaká inšpirácia na poschodové veselé jarné torty? veľa kvetov, farieb... Ďakujem moc moc moc 😵 a krásny dník vám prajem 😉
babulky, asi mi preplo 😅 . Manžo bude mať v pondelok narodky, tak ma teraz napadlo, že na zajtra upečiem tortu pre neho a pre jeho spoluhráčov, hrajú doma zápas... len bude to asi tak pre 30-40 ľudí, rozmýšľam marlenku, asi na celý plech, čo poviete? Mohol by to byť akože futbalový dres, len nemám šajnu, či robiť z dvojitej dávky, alebo asi radšej 2,5 dávky (čiže z kila múky)? Čo poradíte? 😵
babulky a mám ešte jednu otázku, ak náhodou čítate a viete poradiť 😉 . Mám doma prášok Montanu, rozmýšľam, že skúsim túto hmotu teda dnes, len neviem, zafarbím ju ako WI na sýtočerveno? Nemáte skúsenosť? Ďakujem za každé info 😉 😉
dievcence krasne torty zasa 😉
@pristela nech sa malemu polepsi 😉
dievcata do 28formy mramorak z kolkych vajec robite?
@mia1111 mně se s tím teda potahuje hůř než se Smartflexem, ale vyloženě chtěli mléčný a dělala jsem tři berušky tento víkend, tak jsem věděla, že to spotřebuju a nebudu muset zbytky vyhodit.
Ono to tak víc lepí, ale zase nemusíš nic potírat, jak to dáváš na dort, tak se to samo přilepí 😀 😀
@mizulienka podla velkosti vajec, ale isto 8

@79zuzana zuzi, prosim ta, ta potahovka - to je coko mmf, alebo co toje??? Mam robit cokotortu a ne iem sa rozhodnt, ci to sparvim z wi zafarbeneho na hnedo, coko mmf, alebo s cokoladou..☹