Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
keďže chcem synovi upiecť tortu k narodeninám a bola by to moja vôbec prvá torta v živote, tak som sa včera pokúsila o predpremiéru.... chcela som vychytať chyby a naviac ochutnať tú úžasnú kombináciu chutí akú som si vymyslela - piškótový korpus, tvarohová plnka a lesné ovocie 🙂 vás skúsenejších by som sa rada opýtala akým štýlom poťahujete tortu - resp. vyhladzujete rohy na torte, lebo to bol des, snažila som sa to aspoň nejako zamaskovať tými motýlikmi a ešte jedna otázočka, keď pridávate nejaké ozdôbky, tak čím to "lepíte", aby sa to neodlepovalo... A ďalšia chybička, keď som rozkrájala tortu, tak sa mi poťahovacia hmota odlepovala od torty - čím to bolo?
@aadulik2110 skus zo zaciatku spravit gulatu tortu...ta sa lahsie potahuje (nema rohy) 🙂 a ked prides na to ako to robit pojde ti robit aj hranata..chce to len skusat 😉
Ja lepim ozdobky obycajnou vodou (ale niekto pouziva aj jedle lepidlo ktore sa da kupit v cukrarskych pomockach alebo vyslahane bielka tusim....)
nech sa dari, na to ze je to prva torta je skvela....nechci vidiet moju prvu 😀
@aadulik2110 a čím si mala potretú tortu?keď sa ti odlepoval poťah?lebo celú tortu musíš pre potianhnutím obtrieť maslovou plnkou,alebo len maslom s cukrom,iný krém pod poťah nesmie ísť..........a potom sa ten poťah pekne na tú tortu prilepí 🙂
baby prekrásne torty ste napiekli,nestačím ústa zatvárať 😉
a ďakujem za páčitká za tú moju futbal.tortušku 🙂 🙂
@aadulik2110 ja som lepila jedlym lepidlom,teraz si robim sama do vody hodim trosku hmoty rozmiesam a mam lepidlo
@anibas JUJ SAK KRASNE TORTICKY MAS AJ TY ..SOM ULOZILA TEN KALICH JE NADHERNY A TAK..OOO NEMAM SLOV 😉
@denuschka7 gitara mocc peknaaa..sikulka..a 6 kg riadna 😉
@denuschka7 perfektná
@tinamk
@pipka
@ansis
@denuschka7
@aadulik2110
baby nádherné torty
@lokalistin
@79zuzana
@janula.h
@luciahromadkova
baby nádherné diela
@levandulka3 @zuul nádherný koníček
@1katuska73 nádhera
@adka_praha nádherná
@lussy23 moc dakujem... dufam, ze bude chutit... uz mam taku krizu, ze som si neni ista nicim...
@bambula1307
@lussy23
@vlada111
Dakujeeeem 🙂
@levandulka3 čo je to poslédné? je to také nechutné
no ty brdooooo 😅 😅 @pristela ja ti snad zakazem uz piect 😠 😀 😀 😀 ..sak to my ta kedy dobehneme 😅 😅 😅 hadam v buducom tisicroci...oooooo boooze, normalne sa hanbim za svoje torty, ked kuknem tie tvoje 😝 🙄 😀 😀
neviete ako sa da odtialto vymazat fotka? 😀 😀 😀 zeby som tie svoje radsej stiahla, ked tu tie nadhery vidim...pomooooc 😝 😝 😀
a to ma dalsie v chladnicke cakaju 😅 😅 😅 asi ich ani nedokoncim 😝 😅 😅 😅
Baby prosim nemate nahodou niektora ulozeny fotopostup postavicky krtka a jeho kamaratov? 🙂

@luciahromadkova moc moc ˇdakujem 😵