Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
nejake harrypotterovske zaklinadlo na nešikovnost si nepamatate z filmu? 😕 😅 😀 😀 😀 😀 😀
@lucula73 prečítala som si tu zopár postupov a dozvedela som sa, že treba to potrieť maslom vyšlahaným s cukrom - ale asi slabú vrstvu som dala.... lebo naozaj som to len tak jemnučko natrela
@aadulik2110 ale to by malo stačiť,ten poťah ak dáš na tortu,musíš rukami uhladiť...je na to dobrá taká žehlička na marcipán a prejsť po vrchu aj bokoch torty a to sa uchytí.......pokukaj u čínanov..mavajú to...
Holkyyy ,sa budem blbo citit ☹ ☹ ☹ 😝 vsak mam uplne take isste torty ako vy!!! a ked kukám na tie reakcie mojich chlapov doma na ne tak si myslim že som uuplne niekde na zaciatku 😅 takze uzatvaram temu mojich tort 😝 , ale aj tak moooc dakujem , som taka rada že vas mam 😵
@pipka , veru pocuj , mohli by sme dat nejaky zraz , ked uz ted zdrhas zaseeee z Blavy ked tam idem 😠
@anibas tortuchy ako vzdy uuuzasne , ja ani neviem ze je nejaka sutaz 😀 😀 😀 ja niesom nejak extra sutaživý typ 😕
ahojte, moje tohtotýždňové, už som unavená a nechce sa mi vymýšľať, tak sa niektoré aj podobajú 😝 sú to jedny z mojich posledných, už len pár týždňov a nastupujem do roboty, som aj celkom rada, že sa mám na čo vyhovoriť, keď mi ľudia volajú a chcú tortu, fakt už mám toho dosť ☹ som rok a pol prilepená k linke, chcela som to robiť pre radosť, ale nejak sa to zvrhlo na povinnosť a cítim, že to už nie je ono, tak je asi čas, dať si pauzu
@denuschka7 paradna gitara, aj sa ti zmestila do chladnicky?
@lussy23 dala som v popise model kĺbu kolena - taká bola požiadavka bolo to pre doktora-traumatologa, ostatné ich návrhy boli ešte nechutnejšie
@mariann2 verím ,asi som na tom podobne,už ani všetky objednávky neberiem,lebo by som sa z toho zbláznila a potom nie je čas ani sa pohrať s tortami,iba čo najrýchlejšie spraviť a aspoň u mňa to tak aj vyzerá.Cez prázdniny si dávam pauzu,lebo je príliš teplo a nemienim montovať klímu a ani sa mi nechce zabávkať sa .V zime je to iné nie je čo robiť,ale v lete a ešte v dome,nestíham nič,lebo burina rastie a rastie ,aj keď nesadím zemiaky a zeleninu,ale kvietkov mám veru požehnane,ale to asi každá z Vás to v lete určite takto pociťuje.Nejak som sa rozkecala.
@maya30 prekrásne torty akú farbu máš na tom srdiečku veľmi sa mi páči 😵 😵 😵 😵 😵
kočky niektorá tu dávala recept na roládu bez točenia za horúca a nemôžem ju nájsť... prosím dajte link...

@lamps veru veru ...budem jej musiet do toho redbullu nieco namiesat 😅 😀 😀 😝
sak toto sa uz neda ....na to sa uz ani pozerat neda, ako nas tu svorne nici 😠 😀 😀 😀 😀 😅
slubujem, ze ked ju najblizsie dotiahnem k nam na chalupu, tak jej tam nieco "spravim" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀