Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@bianca http://varecha.pravda.sk/recepty/sacherova-tort...
poslala mi ho lenka.pav.....vychválila ho,tak som ho skúsila...ale dnes ho pečiem prvý krát 😅
☹ ☹ ☹ ☹ to je katastrofaaaaaa......praskla a vydula sa.....vysoká teplota čo??? v recepte je na 180st....hlavne že ste tu na koľko tri strany písali skúsenosti s pečením korpusov ....a ja aj tak dám podľa receptu teplotu???? pomooooc..... ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢
@winona24 to zres ne?
ináč skúsila som ten korpus rozrezať niťozu ako písala evitka....supeeeeeeer....ľahúčko a presne...pajáááda
Dobrý večer, viete mi poradiť dobrú cukrárku na ovovcnú tortu Vráble a okolie? Ďakujem 🙂
@winona24 Já ho peču na 150st. A moc hezký méďa..🙂
Ahojte,
prosim, piekli ste uz niektora poziarnika Sama, pripadne lucneho konika, jastericu,alebo korytnacku? To su sny o torte môjho syna a ja zhanam niekoho kto by mi to upiekol.Hlavne nech je z okolia KE.
Dakujem
@sloniiicek krásne tortičky 😵
@sonnya - dakujeeem. 😀

@winona24 moja nemozes mi poslat dobry decept na sachra?Ten co si robila mas odksusany?