Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@wera.g pocuvaj sikovnica, som ti poslala ziadost na FB..tak bud kamoska 😀 ..tak som kukla sak my sme susedky..zo susednej dediny 😀 😀 😉
@lamps Andrejka aj moja mala miluje kravicky...mame ich na flaskach na mlieko 😀 ..tieto
http://www.abdomacnost.sk/katalog/flase-na-mlie...
vzdy krici " kavic aaa" 😉 😀
@bambula1307 sranda ako si deti vyberú, čo sa im páči, mne je to ľúto, že som im ju nemohla urobiť, ale to by bolo o hubu, treba aj deti učiť na krúžky ich vodiť a to sa nedá stíhať alebo ak tak vo veľkom zhone 😝
@lamps Andrejka jasne netrap sa koli tomu, iste nasli niekoho kto im spravi torticku..ved ja robim to iste..odmietam. Treba hlavne na svoje deticky pozerat, co je pre nich najlepsie.... 😉 🙂
@bambula1307 ja sa netrápim len by som rada takú tortičku urobila 😵
@lamps ved ano od teba by bola nadhernaaaa 😉 😉 urcite a kravicka..to by som rada videla v tvojom prevedeni. 😉 Ale ozaj mas svoje moznosti a kapacitu..na hubu padat nemozes...aj tak mas toho dost..urcite.
@vlasta80 dakujem tak skusim teda 🙂
@pipka teda s tym sackom by ma to vobec nenapadlo 😉 velmi pekne dakujem som rada ze ste mi pomohli 🙂 😀
@zuzka7512 tiež som sa bála ,ale skúsila som a nedám ne ráfik dopustiť...jednoducho si na plech dám papier na pečenie o cca 2cm väčší na každú stranu ako ráfik (u srdc ,kruhu a in.ale neorezávam) ,a potom len klasika nalejem cesto...ráfik ma viac výhod ako forma ,aspoň u mňa ...je vysoký ,pekne krajom orežem a rafik iba nadvihnem....kdežto s formou s dnom sa pracuje horšie...priznám sa ti (len tak medzi nami) začala som s jedným a mám ich teraz doma 13 😀 😀 😀
kočkýýýý, zadanie, že torta EURÓPA, ale obdĺžnik s touto tematikou, nemáte nejaké nápady?
Holčičky, prosím, nevíte někdo číslo lukoprenu použitelného na "domácí výrobu formiček"? Měla jsem uložené ve strarém PC a teď mám nový a jsem nahraná... děkuji moc.
@mariann2 hm, tak jedině mě napadá mapa Evropy...záleží jak velké, ale myslím, že by bylo vtipné udělat jen obrysy států - jako slepou mapu - a do některých států by se hodilo udělat malé předměty symbolizující danou zem...jako do Holandska tulipán a do Švýcarska čokoládu nebo hodinky a do Maďarska papriku aj...
@bambula1307 uz ame kamosky 😀 a z ktorejze dediny si susedka moja? 😀
Tak už jsem našla na Dortomanii, děkuji 😵 N1522 kdyby zajímalo někoho dalšího 😀
@dm1 tak uz vieeeem akoooo.... az tu stranku najdes, tak sa hlasim na zoznam zaujemcov 😀 😀 aj ked.... teraz ma prave v maji cakaju 3 take, kde si to viem zivo predstavit,tak neviem neviem ci budem mat tolko trpezlivosti 😎 ....
@lamps a tuzobne cakam na tu tvoju gerberovu, lebo presne to je moje buducovikendove zadanie ... oranzove gerbery a tiez by sa mi tam taka krajka pacila :P (snad to dovtedy sem pridas a dovolis sa inspirovat 😉
@rapunzel1 ak neodolas skor ako ja, tak hod prosim info ako sa s tym pracuje 😉
@florentina a to z toho si chces urobit formicky? teraz som si to trosku studovala, no neviem ako by sa s tym robilo.
poznas niekho kto pouziva take formicky?
@mysiatkoo 😅 😅 😅 ja tú gerberovú robím na 11-teho mája. Neviem, či bude poschodová alebo nie, to by som sa mala dozvedieť tento týždeň, ale určite bude ladená len v bielo-oranžovej farbe a viem si predstaviť na nej tú krajku 😀 😀 😀 😀 s mm mi dokonca povedal, aby som ju objednala 😵 😵 😵 😵 len ešte váham, že ktorú 😕
@florentina zlato ty jsi dělala popelník, pamatuji se ten dort a mám na Tebe dotaz, jak jsi udělala ten popel uvnitř???Děkuji. 😉
@zuzka7512 ja som zacinala v rafiku na spodku s alobalom, na stranach dlhsie a zahnem smerom von a nic nevytieklo, teraz uz peciem aj len na papieri 😉

@dm1 http://www.peciem.sk/peciem/eshop/27-1-Magic-Tr...
http://www.peciem.sk/peciem/eshop/27-1-Magic-Tr...