Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@salonka1981 krásne
@lawli krásnučkoé
@jakelina Majko, prosím jak se dělá s tím Lukoprenem? Za chvilku by měl dorazit kurýrem, tak se těším, ale trochu i bojím 😉 Jako předpokládám, že na práci s ním tam bude nějaký návod, spíš mi jde o to, jak moc to poznamená ty odlévané předměty? Budu mít to lego půjčené od kamarádky a bojím se, abych jí to nějak nezničila...děkuji za rady ....
@florentina já jsem měla jinou hmotu, ne Lukopren. Ten myslím měla dm1.
@maxiberuska vsetky sme raz zacinali🙂
tortička pre elektrikára....
no, plnka urobena v mise, caka na stole, korpusy na stole, podlozka na stole a moja ctena rit pri hokeji......same sa to asi nenaplni, ze? 😠 😀 😀 😀
...a zrovna ked tu svoju ctenu rit prenesiem do kuchyne, dame gol🙂) torta asi pocka🙂
babuľky ja sa tešíííííííííííííííím 😵 😵 😵 objednala som si tú krajku Danka dm1 podarilo sa ti, nalomiť ma na ňu, si nebezpečná, takže asi nebudem tebou dané linky otvárať 😀 😀 😀 😀, nakoniec som sa rozhodla pre túto http://www.peciem.sk/peciem/eshop/27-1-Magic-Tr..., uvidím ako mi to pôjde 😅. Aj mám trochu výčitky, deťom treba pokúpiť veľa vecí, ale neodolala som pri predstave, že ju použijem na tortu s tou pomarančovou gerberou 🙂 😉.
Torty som odovzdala, pani, čo prišla po svadobnú bola spokojná, hnedá jej na torte nevadila, tak mi odľahlo 😵 😵 😵
babulky, dokazem spravit tmavomodru farbu tak, ze do svetlomodrej pridam ciernu? dakujem za rady 🙂
@lawli hihi, asi pritom tak nejako odfukujeme a viac sú nadýchané 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nicolka21 aj ja som robila minulý týžden pre elektrikára 😀

moja dnesna 3.5kg karamel.puding cokokorpus