Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@maya30 krásne , tá prvá nemá chybu. Tá krížovka je jedlá foto? pravdepodobne ano. 😉 😉
teda děvčátka, přidávat dort na stránku s těma vašima...holý nerozum 😅 , jsou nádherné!
@njonja nemáš nějaký postřeh, jak na tu mašličku kolem dortu, máš jí tak hezkou a já ji zkoušela víckrát a prostě mi to vůbec nejde. Myslím samozřejmě přímo tu mašličku,mám jí vždycky takovou zoufalou...a navíc koukám, že jsem kittyně zkomolila jméno, no únava, je načase jít na kutě...dobrou pekařinky.
@vecernicci tak zkusím klepat a uvidím 😀 😀
@florentina já myslím, že je to druhem potahovky, že se ti ta mašle tak nedaří. Mně to z mléčného taky šlo špatně a ze Smartlexu krásně.
Ďakujem veľmi pekne 😉 veď ju máš nááádhernú, krásna je 😉 a robila som s gombíčkami niečo podobné, ale tak gombíčkové sme viaceré robili 😉 ale ak som ti bola inšpiráciou ja, teším sa a je mi cťou 😵 @maca77
@simasa Ďakujem moc moc 😉
@lamps Andrejka, ďakujemeeeee, ehmmmm... snažili sme sa 😀 😀 😀
@ikula2 Ďakujem veľmi pekne 😉
@jakelina nemusíš sa báť, ja trieskam teda statočne a nezlomila som ani jednu 😀 ale niekedy mám pocit, že to lišta vzdala a radšej písmenko vyplula dobrovolne, bez bitky 😀
Ja som tuším u kamky videla, majú veľký výber práškových, skús tam 😉 @lamps
@florentina jeeeeej ďakujem 😀 to zase ja mám stále pocit, že na vás tu nemám ani po členky 😅
@
@lussy23 ďakujem moc 😉
ahojte šikuľky prosím o radu ako nechávate uschnúť kvety z marcipánu? Robila som dnes prvý krát z hmotou Pasta Dama Top a nejako mi tie kvety neschnú ☹ ☹ ☹ Som začiatočnik nerobim veľa ani dlho viac menej pre rodinu a teraz idem robit pre mamku a chcela som robit Kaly ale stale su nejake makke 😠
Dakujem za vsetky rady a napady

@jakelina Majka, treba klepnúť tým jemne 😀 😀 😀 a radšej viackrát 😀 😀 😀 😀 ja klepem a ešte som si nezlomila ani jednu. A keď je hmota obschnutá, ide to veľmi dobre
Dievčence moje potrebujem práškovú tyrkysovú a kráľovskú modrú a neviem, ktorú kúpiť, neviete mi poradiť?