Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 dala som si pauzu zacvicila som si a teraz si idem urobit podnosy pod torty a ked dam malu spat skusim to odznova snad sa podari 😉
@svetlo55 ja mam len toto
Piping gel spravím podľa návodu... a plavec sa mi neroztopí? A dám ho priamo na poťahovku?
@mamina1978 Ďakujem 🙂
prosim o radu, ked chce aby sa mi jedla oblatka leskla tak ju mam cim potriet???? DAKUJEM
@mamina1978 skoda,ze nebyvas blizsie,mne sa topsy strasne pacia,ale nedokazem sa na ne odhodlat,ale aspom by som nakukala ako ju robis 😉
@mamina1978 a tu klietku kedy budes robit?
Baby, ktora ste robili tortu akoze nohavice a v tom klobaska 😀 😀 😀 😀 😀 (nemyslim klobasu ako klobasu 😀 ) s coho to mam vyrobit s puncoviny alebo z burizonovky?
@lokalistin no moja , ved ja sa na topsy turvy chystam uz viac ako pol roka 😅 😝 tak som sa rozhodla , ze prvu si urobim sebe na narodeniny, a ked sa nepodari, tak mne to vadit nebude 😉 😀 😀
@mamina1978 haha no vodis dobry napad,no ja na moje narodky vecne vypekam do roboty a potom doma pre seba uz nerobim nic a v robote radsej jedia bez potahu,neviem ako by sa tvarili,keby im tam naservirujem topsy 😀 😀 😀 😀
@lokalistin no to robim ako darcek pre troch oslavujucich ( 18.5,19.5, 20.5 ) tak este presne neviem ci 20. alebo 21. 5 a potom huraaaa Bratislavaaaaaa 😎 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
kočeny keď robíte mascarpone krém dávate pod to nejaké ovocie? ak áno - aká kombinácia je najžiadanejšia?
@lokalistin no teraz musim uz ist do firmy, praca caka 😝 😝 😝 Aby som nemusela nocne tahat 🙄
Teda nocne tahat budem, ale sladke modelovacieeeee 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Pekny zbytok dna prajem 😉 🙂
Babule ste neskutocne sikovne vsetky rad radom. Ja som taky pekar-laik, o vacsine veci, co tu pisete ani neviem ze existuju, ale bavi ma to citat 🙂 Par torticiek som urobila, aj spolu s kamoskou, ale teraz pri dvoch detoch sme s tym sekli. Prezradte mi ako to mozte stihat ked mate deti... to mi nejde do hlavy 🙂 Ja som rada, ked nejaku uplne jednoduchu upatlem a nie tie vase krasavice, ved to musi straaasne dlho trvat. Mate moj obdiv 🙂
@jakelina kedže sa pýtate ktorá torta to bola tak ju pridávam a veľmi pekne ďakujem za gratulácie
@mamina1978 aj tebe a uz sa tesim na tortuse pa
@levandulka3 gratulkaaaaaaa, akurat som to kukala na FB 😵 😵 😵

@svetlo55 vodu mozes spravit s piping gelom , ktory zafarbis na modro😉 🙂