Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@bambula1307 laskonky mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
@aduskatt Andrejka prid nemas to az tak daleko 😀 😀 ..pre gratulantov som spravila..mala som meniny..ale ked nepridu ..nebude mat kto pojest 😉
@bambula1307 vsetko naj🙂)))) jaj, nevladzem sa ani hybat dnes☹ ale vyzeraju fajnovo🙂
@bambula1307 všetko najlepšie 😉 prosim ta aky maš recept na špice?
@bambula1307 díky za tip
žienky, idem si k vám po radu... prosím vas, tie ktoré robite obcas aj nemarcipánové torty -teda čokoládové, aký krém sa dáva na to zdobenie na vrch?
Stacil by parížsky (uvarena šlahačka + čokoláda - vyšlahane so stuzovacom)? neroztecie sa to za par hodin? vzivote som to nerobila 😅 🤐 Alebo aký krém sa tam dáva? 😅
@lucula73 ja mam ten magic decor. Tak to si draho kupila :(
@bambula1307 okolo torty treba minimalne 2 krajky,podla obvodu. Ale tak je to rychlo hotove, tak mne staci jedna,radsej si prikupim este iny vzor 😉
prosím poraďte nezkušené budu dělat dort s pribiňáčkovou náplní mohu si ji připravit teď a plnit dort až za 12 hodin, děkuji za odpověď
holky prosím, dělá se i světle hnědá, béžová, modelovací čoko? kdysi jsem jí někde viděla a teď jí nemůžu najít
@jakelina tak to je v pohodě, dělala jsem dvě hromady a každou zvlášť a ta jedna mi vyšla přesně na celý dort. Zkoušela jsem první čtyřlístek...ale myslím, že tu hmohu nemám takovou jako klasickej marcipán, trhalo se to.... a pak jsem to musela dolepovat zvlášť, ale vypadal dobře..jen s tím byla hrozná práce

@mia1111 no sak to neni ani tak moc drahe.. 😉 ..asi preto, ze je len na jednu...okolo torty to asi nevystaci..ze?