Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci Jsi zlata, diky moc, to bych mela zvladnout. Budu delat svuj první 3D dortik, retro autak podle dodane plechovky, tak jsem zvedava, jak se s tim popasuju. Chci upéct obdelnikovy korpus a z toho to nejak poskládat a vyřezat, tak snad se zadari. 🙂
@florentina Tak ja mam poradny plech jen jeden a rovnost jsem zatím nezkoumala, tak uvidim. Bude to zase velka neznama, a to uz jsem si rikala, ze v normálních formách to zvladam dobře. No, kdo chce kam...
@cabalkova tak si napeč pláty na plechu a poskládej z toho 😉 i když já si taky radši upeču obdélník nebo čtverec a z toho "sochám" 😀
@vecernicci Ja uz jsem to nejak vymyslela z toho obdelniku, tak budu taky "sochat". 🙂
Ahojte babulky, toto su moje najnovsie a od buduceho tyzdna aj nova praca aj torty.No maj bude zaujimavy 😀 😀 .S kvietkami mala byt luka a tak ma nic lepsie nenapadlo,este ze existuje moja inspiratorka bubolinkata 😉 ,ta s minnie je krasna cyklamenova a jasna zelena, no nedokazem to odfotit 😠 ,a dve na cirkevne sviatky boli na zelanie 😉 A potvora zajac zase pribral, ja neviem, vzdy ked modelujem z hnedej tak to sadne
pecie tu niekto torty na objednavku Presov okolie ?
@viera6 http://www.google.sk/search?q=little+red+riding...
na tomto druhom je ich tusim viac
@lamps tak takových je nás asi víc 😉
@florentina jééééééjdanene.......tak som rada, že moje rady ohladom sumca ti pomohli.......tortička sa ti podarila perfektne!!! veru som aj zabudla......že som ti radila.....ja hlava deravá 😅
@vecernicci no jasně, tím podporuji zveřejňování těch "akčních" fotek, co tu máme tak rády 😀
@dada2007 děkuji 😉 ...no ono je to už dlouho, já se ptala, než jsem odsouhlasila, že to vezmu, abych věděla, zda to zvládnu. A kamarádka si to u mě zajednala už před více jak měsícem....tak jsem si ty tvoje rady pěkně uložila do PC a teď jsem věděla, kam šáhnout🙂
@vecernicci tak já příště zkusím koupit..a je to na něm nějak vyznačené, že je silnější?
@cabalkova ...no jasně my ti "TAM" pomůžem 😀 😀 😀
KOČENKY SLADKÉ, VŠEM VÁM PŘEJI KRÁSNÝ SVÁTEK MATEK, UŽIJTE SI TO HEZKY DOMA A NECHTE SE OBSKAKOVAT. 😉
baby neviete, kde majú dnes akcie bez poštovného a zároveň majú modecor krajky aj po jednej som sa odhodlala si kúpiť... u Kamky je aj dobrá cena na set, malá plus prášok, ale nedala momentálne akciu, aspoň zatiaľ, by som si chcela asi 2 rôzne 😝 🙂

@florentina vidíš, já si kupuju v lidlu ten silnější alobal a ten sloupneš jako prd a jde to krásně a nic mi nevyteče