Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@fopardi no ja to vlhkým štetcom prejdem kde je solamyl.Ja ny solamyle válkam. 😉 Mohlo to byť aj tým,že bola na strednej.Ja zásadne dávam na spodok.Lebo vyššie ti môže od zadu primrznúť a potom ked vyberieš sa rozmrazí a je namoknutá 😒 No tak kúsok odrež a odlož a v pondelok dobehni na kafčo 😀 A môže ten parížsky.Aj ja ho dávam pod poťah ked je v torte.Tým to nebude
@vinka a na kvietky som použila aj ten strieborny prašok čo som si objednavala s tebou a bolo to pekene 😉
a ne sa neda dať vyššie v chladničke jedine že uberiem na teplote to by mohlo pomocť nie ?? lebo ja mam malu chladničku kombinovanu s mrazakom a to by som musela vybrat vrchnu poličku a to už fakt neviem kde by som sa podela 😀
dakujem za pochvaly 😵
aj ostatne torticky su krasne nestacim sa pozerat!
@alionuska nemam slov nadhera! nechapem to ako to zvladas stale nad tym dumam ja mam taku svalovicu teraz z tej 5 a 10kg torty ze az a ty take pocty davas! a tu noemovu archu mam ulozenu uz davnejsie strasne sa mi pacila a urcite chcem vyskusat niekedy. Mne sa paci najviac ta truhlica. prosim ta ako je ten vrch robeny? to je torta z dvoch platov ci ako?
a načo davate tie torty len na karton obaleny farenou foliu ???
@bzucinka2 voda je zafarbeny piping gel
@alionuska alenka, dakujeeeeeem 🙂 , torticky su opat prekrasne, vzdy ked pridas vela torticiek, tak si vyberam vitaza 😀 , len teraz akois neviem vybrat, kitty ma prekrasne farby, ta fialkova je uzasna. prosim ta pekne, co to mas za papier, sak to ako hodvab vyzera 🙂 a mozem sa spztat, tu truhlicu ako robis? to veko?
@anibas nadherna torta, uzasne slnecnice
@dm1 aaaach, to je kraaasa! jednoducha krasna torta, ta fialova.....ruzicky mas perfektne, kolko vazila?
@fopardi tu je ten navod http://www.tortyamedovniky.estranky.sk/clanky/f... je to stranka jednej sikovnej kocky odtialto a navod je super!
@dm1 krása 😉 keby tam nebola 30tka, tak kľudne by mohla byť aj na svadobnom stole 😉 😵
@alionuska že sú tie torty všetky nádherné, to už ani písať nemusím 😉 😵 a veru, inšpirácií máme od teba veeeľmi veľa... ten súdok si domaľovávala, aby bolo svetlejšie a tmavšie drevo? a tie mince v truhlici sú tiež z MMF?
ahojte,
prebehla som len fotky - nadhera 😵 😵 😵 nejdem menovat, lebo by som urcite na niektoru zabudla a to by som nechcela, lebo pochvalu si zasluzite vsetky!
@alionuska tu truhlicu ma raz musis naucit 😀 noemova archa uzasna. nieco podobne mam stiahnute zo zahranicnych stranok, len nie je taka velka. alebo su zvieratka vacsie? 😕 😀
ja nepeciem, tak nemam co pridavat. ☹

@vinka a rada by som ale zajtra sa sem nahrnu a ktovie či niečo ostane 😀 alebo naopak či nepojde psovi 😅