Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Moja torticka pre troch oslavencov - susedovcov ......... Tak konecne som to dobojovala aj s popalenymi prstami 😝 Ale oslavencom sa pacila , tak som spokojna. 🙂
Spodok bledy korpus , plnka marhulovy pribinacik s broskynami ..................... vrch coko - korpus , plnka coko - pribinacik........ Potah mandlovy MFF , kvety a ozdoby vanilkovy MMF ............................. 😉
A idem vas konecne docitat a potom hura do Bratislavy 😉 🙂 😀 😀
@mamina1978 pekna je , prajem stastnu cestu
diky baby... no @pipka Janinka keby vies co mam ja 😅 tucniaci -madagaskar, tucniaci -pingu, rodinka uzasnych, spiderman, nejake kvety na PSP a mozno kalich k tomu alebo co ma napadne-jedine co chceli isto ze kremove kvety a nechavaju ostatne na mna 😝 si tento tyzden vlasy asi vytrham 🙄 😀 toto bola taka zahrievacka predtym, lahodka malinka ;)
aj ja sa pridavam k vlasotrhacom...5 modlitebnych kniziek, 3-5 kalichov, 5 ruzencov, kopec kvetov..a preto dnes prd robim a cumim do bedne miesto robenia kvetov🙂)))
holky prosim vas co ma obsahovat torta na birmovku ?
a este ked už 😅 , nejake inspiracie na Mašu a medveda/ google som uz prezrela tak to nie/ nemate ? vopred dakujeeem 😵
Dávate niektorá pod poťah namiesto masla s cukrom ganache polevu?
@mysiatkoo prosim ta a ako robis to ganache?
@mizulienka roztopim coko v smotane (33%) v pomere 2(coko):1(slah).... akurat je to casovo narocnejsie, vyrazne nakladnejsie a horsie sa s tym robi ako s maslom 😀 😀
@mysiatkoo ved to je ako parizak nie? to pouzivas ako krem do torty? alebo iba ako polevu?
ta smotana, to je asi slahackova smotana, ze?
@mizulienka ale toto sa neslaha... do torty by mi toto prislo strasne tuhe... ale davaju to ... ja to pouzivam iba ako podpotahovku
@mizulienka no, len do parizaka ide pomer v opacnom garde, tu je dva diely coky na jeden diel smotany, smotana by mala byt aspon 35% a cokolada s vysokym podielom kakaa
dievcata nemate nejaky chutny recept na tortu bez bielkov a mlieka? dakujem za kazdu pomoc..

@dm1 vidim, ze premyslame rovnako🙂