Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@cwilinge77 jéj, ďakujem
@mariann2 ja som nozicky robila z puncoviny.ale z druhej strrany tiez foto nemam 😒 ..len som to tak dogulata zastriha ako suknicku
@zsuzsu sikovnica, dufam, ze vam chutila 😉
@mimcak ja tiez tortovu oblatku...a raz sa mi minuli tak som musela dat obaleny karton vo folii 😎
@levandulka3 fúha, to som ešte nepočula, na fondán, to znamená, že to bolo vytlačené na poťahovke? Či je to jedlý obrázok, ako oplatka?
@bambula1307 jasne ze chutila . ostal tam iba jeden jedny rez. a verim ze sa aj o ten este pobijeme :D :D
@jenie123 Nádherné tortičky
@macamac @sticker ďakujem kočky..
@macamac vieš, že ani neviem.. Ale tento víkend mi veľmi pomohla mamina.. Napiekla mi všetky korpusy.. ;);) Postavicky si robievam dopredu, teda len niektoré a len keď sa mi chce.. ;) ale potom je to narocnejsie na čas, keď robím samotnú tortu, keď si musim este postavicky spraviť.. Už si nemozem toľko tort zobrať, popri práci a malej je to o hubu..
@aduskatt robila som ju podľa jednej svadobnej.. Nerobila si ju ty náhodou?
@elamaslakova dakujem
Kočky, prosím , inšpirácie na 3D psíka, nejakého jednoduchého .... prosíííím...
Ahojte,prosím vas nemáte fotopostup na 3D kosatku
baby prosím vas neviete, či AIRBRUSH farba čierna je silnejšia ako extra gelovka čierna namiešana?

@sticker ježiš žena........to adresuješ naozaj mne? 😨 😅 ved moje postavičky a teda aj kvietky majú daleko tu od báb, čo robia za zázraky......ale samozrejme----dakujééém, moc si ma potešila, priam vyrazila dych 😅 😅 😵