Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@luciahromadkova aj ja beriem obe. dakujem ti.
takže, dievčatá, ktorá ešte chcete kvetinkovú silikónku? Naša zlatá @anibas by si zobrala jednu tretinku, tak dva pásy zo silikónky by boli voľné 😉 . Vychádza ten jeden pás nejakých 8€ + poštovné na SK 😉
http://www.monacoint.com/eshop/node/35270
@anibas @mia1
@luciahromadkova aj ja si prosim jednu tuto kvietkovu http://www.monacoint.com/eshop/node/35270
@pipka - veď neboooooj, všetko zrekapitulujeme, preto som dala, nech je jeden hovorca v každej skupinke, treba písnuť záväzne karmente, ona to určo pred objednávaním zrekapituluje a dohodneme prašulky, lebo to bude dokopy doooooosť. Potom by sme Ťa prípadne poprosili, že by si tie krajky postrihala a rozposlala, až neplatíme 2x poštovné... ale ak nestíhaš, nevadí, to už by sme nejako vymysleli 😉, len ma napadlo, že ak to rozpošle niekto z BA, budeme platiť len jedno poštovné, takto by sme platili 2x, kým by to prišlo ku mne napr. a ja by som to potom rozposlala... to je detail, dohodneme pak 😉
@pristela žanetka prosim ta ty si robila nie je davno taky traktor a zvieratka.. robila si prosim ta podla nejakeho postupu ten tragac? 🙂))) tak to nazval moje krsnatko a v sobotu oslavuje 4. narodeniny a ze si prosi na tortu tragaca🙂 tak by som sa nechala inspirovat tou tvojou lebo bola prenadherna teda ako vsetky tvoje torticky..
no vidíte, aké sme šikovné, sa tu poskupinkujeme a bude to 😵 😉 . Babulky, ja idem off, som KO, zajtra tortu dokončím, dnes nemám silu... Tak pa zajtra 😵
@luciahromadkova lucka ja by som sa pridala len som sa stratila, kt. je este volna..
PROSÍM O RADU neviem či to dobre vysvetlím. Má niekto katý strojček , vyzerá to ako "injekčná striekačka" len kovová a do toho sa natlaší fondán a vytlačí sa tenký dlhý pás? Videla som to v TV na zaharničných tortách. Bolo to moc šikovné a chcela by som to lebo ma nebavý ked robím špagát alebo pás to guľkať na takú dlžku a tak. Dá sa to niekde kúpiť?
ok moze byt vsak su vsetky pekne..
@akzuzs ale nemusis hned kupovat, ak mas staru injekcnu striekacku alebo aj davkovac sirupu- lieky napr. panadol, nurofen pre deti mozes skusit aj s tym... 😉
@anibas, @katkak23 , @tinamk - tak už ste tri, dobre, ešte sa mi ozvala @rapunzel1 - tak babulky, ktorá ešte chcete tú kvietkovanú krajku - 2 pásy by boli potom voľné, by ste si ju podelili s rapunzel1 😉 , hláste sa jej, dohodnie si hovorkyňu a jedna za vás potom nahlási @karmenta že chcete krajku 😀
O tejto sa bavíme stále: http://www.monacoint.com/eshop/node/35270
@luciahromadkova tak za hovorcu by sme ta mohli poprosit aj my ( ja @anibas a @tinamk) my si prosime na tretinky tu kvietkovanu nech sa zgrupime 😉 dakujemeeee
kocky vy ste sa tu teda raidne rozkrajkovali :D krajkova epidemia ze normalne 😀 . Zacinam zavidieeeeeeeeeeeet 🤐

moje tohtotyzdnove