Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@rapunzel1 aj motilikovu by som vzala ak by mi vysla aj kvietkovu obe 😀
@maya30 ja som chcela celu kvetinkovu, tak ak by nebolo uz aj ja by som sa podelila , tak mozno sa ujde vsetkym, alebo vymenim jednu za jednu motylikovu , ved to sa uz potom mozme dohodnut a poposielat si uz my
@mia114
@dadulka271 tak teoreticky sme tri aj na kvietkovú aj na motýlikovú, dobre hovorím?
@wera.g Brutalne torty!!!!!!! Si jedna z mojich top "tortarok"🙂
Ženyyyy aj ja si prosím jednu kvietkovu a jednu motýlikovú ak sa dá 🙂 prosím prosím 🙂
@muffinka8 😀 😀 😀 netuším, opísala som len rôzne "príklady" z netu, nejako som ani neriešila čo tam je písané 😀
@dagmarmustafa jooj veľmi pekne ti ˇdakujem, veľmi si to vážim, teším sa moc moc že sa ti páčia 😵 😵 😵
Holky nemáte inspiraci na Minie dort,chtěla jsem dělat klasiku 2 patra puntikaté a nahoře ušiska a máti se to nelíbí, že Máťa má vždycky krásné a Áňa bude mít jen uši 😝 😀 😀 😀 😀 😀
Víkendy milujem, vtedy tu pripudne kopec nádherných tort. A nestíham obdivovať 🙂 . Myslíte že môžem urobiť k minnie koníka my little pony. Už som začala chystať minnie a dúhu. Torta bude štvorec tuším 26x26. Bude to moja prvá darovaná pre šteniatko k 5 rokom. Doteraz som tiekla len pre nás. Pridavam foto.
Víkendy milujem, vtedy tu pribudne kopec nádherných tort. A nestíham obdivovať 🙂 . Myslíte že môžem urobiť k minnie koníka my little pony. Už som začala chystať minnie a dúhu. Torta bude štvorec tuším 26x26. Bude to moja prvá darovaná pre krstniatko k 5 rokom. Doteraz som piekla len pre nás. Pridavam foto
Tuším som odoslala aj neopravený príspevok to je tak ked píšem z mobilu a ten mi upravuje slová. 😀
babyyyyyyyyyy, vy ste šaľene 😀 😀 😀 😀
takže ďalšia trojka: @rapunzel1 + @mia114 + @dadulka271 - chcete spolu jednu kvietkovu a jednu motýľovú, ok?
@nika222 + @maya30 + ja sa pridám k jednej motýľovej - to bude ďalšia trojka - na motýľovú
@adrika202 + wera.g + možno ešte niekto - vy chcete ktorú? Adrika chce aj aj a ty Weruš?
@wera.g Nádherné tortičky

@mia1111 ahoj aj ja by som sa pridala ku krajke ak este nemate nikoho 😒