Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby poradte robím stonožku ta z misiek.No má byť iba celá taká ružová a fialkova vraj princeznovská 😀 😖 ,no neviem aku podložku dat pod ňu,myslím akej farby dať papier. ružový ,aby ladil,alebo zelený akože tráva zelená,alebo iba bieli. Prekladám papier hore dole a neviem sa rozhodnúť. 😠
Tak zajtra si vypnem asi tón na sms, nech manžela neporazí 😀 😀 😀 .
Babulky, ja sa už taaaaak tešííííííííííííííím 😵
@bambula1307 - mojko, Tebe som šla odpísať a zabudla som, no pravdupovediac, keď som rozbela toto krajkové šialenstvo, tak som ani len netušila, aký bude záujem, som myslela, že objednáme 3 krajky, rozdelíme a hotovo a buuuuum, zrazu je ich 20 😅 😅 😅 😅 , no strihanie a balenie bude zaujímavé, ale aspoň sa nebudem nudiť 😀 😀 😀
dievcata, torta pre 12 (+-2) dospeli ludia, mam urobit priemer 26 alebo urobili by ste 28cm okruhlu? dakujem
babulky,chcem si popredu nachystat ozdoby na mufinky z mmf.Klasika,kolecko a na nom sovicku ,,nalezato,, Nestvrdne mi to velmi do nedele??? V nedelu poobede budem piect mufinky,natriem ich nutelou a polozim sovicku.Mozem?
Kocky, prosim prosim.. svadobne srdne a svadobnu tortu do bordova aj s motylikmi.. nemate?
baby kto pekavate take velke tortuchy ze priemer 30 ?
@mizulienka 26cm
@aduskatt no aj ja som po dohke prikryla takze v pohode no a vybrala som ho po 1h15m a cely sa trasol este a dost tak som zostala prekvapena ratala som ze sa bude piect trosku dlhsie ako 26 ale az taky surovy este nemusel byt 😉 no dala som mu este 20min a uvidime ale dakujem 🙂 a robievas 30tku z 10 ci 12vajec mramorak ?
Inšpir.... tak nehodíte mi tu pár kabeliek aj s topánkami pre 20ročnú slečnu
Babky, budem robiť prvý krát čokoládovú tortičku tak ako vy robievate, že na boky vytuhnuté mantinely s čokolády a potom zaliať z hora čokoládou, len som sa chcela spýtať, aj pod takúto čokoládu potierate tortu maslovocukrovým mantinelom? A treba to tiež dať vychladiť alebo stačí potrieť maslom a vzápätí lepiť čokoládový mantinel a potom zhora liať čokoládu? 😅 Ďakujem moc za radu 😵
@aduskatt ďakujem, to by malo pomôcť 🙂
Kocky, ak robite orechovy korpus mate speci recept ci len z vasho overeneho uberiete muku a pridate orechy?

@bambula1307 aka je to mliecna hmota? To si robis sama? Ja som citala o MMF co je z cukrikov nie? som nevedela ze sa da este nejaka robit doma...okrem praveho marcipanu teda