Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@ollako nie ja som nerobila mramorak ale klasicku piškotu aku robim aj ked pečiem torty 🙂
A tu sú moje 2 torty - akože tá na 50-tku objednaná v stredu ráno jednou pani vedúcou z roboty a tá druhá ....šiltovka .... tá ja bezlepková a spamätali sa v stredu o 19:00 hod., že ju potrebujú na piatok ráno. A ja krava - v nemom úžase som sa nezmohla ani na vetu a múku som zobrala 😝 😝 😝 Mala som im ju pekne vrátiť, pretože túto tortu spomínala susedka pre kamarátku pred mesiacom a odvtedy sa nikto neozval, až v stredu prikvitli z múkou !!!! Tak mi treba - za dobrotu na žobrotu !!! A ešte k tej šiltovke : ďakujem @janulah za čistú copy jej tortičky - cmuk - cmuk
@dm1 Danka , prosim ťa , prečo si robila tie posledne svadobky zo smartu a nie mmf ? pytam sa , lebo mam robit jednu cez víkend a neviem sa rozhodnúť ci mam kupovat cukroše abo smart aaaa este kolko približne si minula smartu na jednu ? tusin 13kg si pisala ze mala jedna, či ? kujeem 😵
toto je dnešný môj nočný výtvor 🙂 od niektorej z Vás som si požičala námet a trochen ho upravila....len sa mi stala celkom humorná príhoda, dnes ani neviem prečo kukám na tortu a starkému som miesto číslice 61 vyrobila 51 a tak ho pripravila o 10 rokov svojho života 😀 takže dnes hybááááj vyrábať novú číslicu...ešte že ma to ani neviem ako napadlo...už som bola asi moc unavená 😀
@levandulka3 Tá poschodová je nádherná! To srdce hore je tiež z hmoty?
@zuzka7512 ebay
@gumidekmomo vykrajovanie pismenok, obrazku kludne 48eur. krasna je.
@gumidekmomo ja bych 40,- ...ale aj tak vacsinou pozratavam ceny surovin, + 5eur rezia(energie, voda, farby a pod. vec) a nieco za robotu, podla toho komu ju robim 😉 i
Ahojte. Planujem robit dalsiu torticku a uz hladam nejake recepty na korpus a plnku, aby to nebolo stale to iste, zatial tri torty a zakzadym rovnaky korpus aj krem aj ovocie 😅 😅 😅 Hold, zaciatocnik 🙂
Takze tortu cislo 4 by som chcela robit bielu s kvetmi, takze tie budu farebnejsie, plnku by som chcela raffaello, nasla som recept tu na koniku, a ovocie asi ananas. Aky korpus sa hodi? Podla mna asi klasicky svetly...ale nie som si ista. Zase aby som to neprehnala s roznymi chutami...cokoladovy asi nie...ci?
@zuul dakujem pekne 🙂
@ajka82 dakujem 🙂)
@zz134 jej dakujem ale vies co uz nefot uz mi to tu cwilinge77 odfotila. tak uz som to videla.
@pristela vsetky torty su nadherne, napadite najma babka s dedkom aj ten holubnik...si len vycerpana a potrebujes sa vyspat, tak prijemný oddych 😉

@lucula73 žeby som vyskúšala čoko PDT ??? krásne tortičky 🙂 🙂