Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky děkuji, navrhovala jsem si sama, tak mám radost, že si líbí i vám 😉
@benjik a ještě jsem našla toto
http://www.muffinworld.cz/dortovetvoreni/eshop/...
Kocky.. prosim moc moc moc o pomoc.. robila som ananasovy pudingovo maslovy krem.. pekne sa mi to vsetko spojilo, len ked som don pridala ovocie, krem sa mi zrazil.. uz som skusala dat krem nad paru a vyslahat, ale akosi to nepomaha.. mate este niektora radu.. rozmyslala som, ze tam pridam ole, aby sa to spojilo.. dakujem za kazdu radu..
@florentina jj vim koukala jsem. Ale postup tu nekdo daval a moc se mi libil. To je fuk. diky
@florentina z toho eshopu jsem kdysi chtěla objednávat formičky,ale něco se mi nelíbilo v obch.podmínkách
@jakelina jeeeeeeeeeeeej, aj ja taku chceeeeeeeem. perfektna, uprimne 😉 zavidiiiiim. 🙂 🙂 🙂 Kolko pracovneho miesta...o tom mozem snivat sladke sny.
prosím nevím čím mám natřít korpus když budu mít potah z marcipánu.....krém budu dělat smetanovotvarohový...děkuji..
@ladkaspackova vyslahat maslo s pr. cukrom je najistejsie...ked budes mat odrezky z korpusu mozes do toho este rozmrvit 😉
@ladkaspackova urcite nicim co obsahuje slahacku, tvaroh alebo smotanu, pod marcipan jedine maslo s cukrom, alebo maslo z odrezkami z korpusu vymixuj, mozes pridat jednu lyzicku nutely 😉 ale musi byt vacsie mnozstvo masla ako cohokolvek ineho..ci pudingu atd. 😉
dievcata, prosim, mate niekto napad na nejaky krem , ktory vydrzi aj bez chladnicky par hodin a nepokazi sa? potrebujem upiect nieco na zaver roka do skoly ale, budu robit. tzv.bufet a na dvore bez moznosti chladenia.... takze dakujem za kazdy napad.....
ahojte, dlho som tu nebola, ale vlastne som toho ani nejak vela nepiekla. Moja jedina torticka z minuleho tyzdna, nebola som z nej prave najstastnejsia a velmi som sa tesila, ze ju nemusim odovzdavat ja, ale moj muz, kedze som nebola doma 😀
Joj dievcata, tak som vam stale zavidela, tie vase stretka na slovensku a teraz sme si uz konecne urobili aj my tu v Irsku take mini stretko slovenskych cukrarok.... joj, tak fajne bolo. Mali sme tam aj taky kurz na modelovanie orchidejky, tak tu je moj vysledok 🙂 Normalne,ze som na to pysna a mam ho stale vystaveny v skrinke a ukazujem ho kazdemu kto k nam dojde 😀 😀 😀
@benjik no vidíš, k těm jsem se zatím ani nedostala, neb ten rozměr co potřebuji tam také nevidím...ty moje mají základnu cca 6,5cm a tam jsem viděla největší tuším 5cm...tak prostě budu muset něco vyrobit...
@jenie123 nevím, zda je to ještě aktuální, ale z mé zkušenosti např. sraženou omáčku v mixéru zachráním a tyčovým mixérem ne ☹ ... jako poslední možnost vidím krém nechat povolit, propasovat přes sítko, aby jsi zachránila aspoň něco a krém pak něčím nastavit a případně zpevnit i tím ole...já takhle jednou zachraňovala a zachránila, ale je to hrozná práce...
viem, ze niekto tu nedavno zhanal ako urobit vankusik, len uz nepamatam kto... tak kuk 😉
http://www.cakebook.it/tutorial_torta_torta cus...
@aadulik2110 ja som upiekla v dvoch miskach mramorak zo 6 vajec myslim priemer 20 a 22
@florentina je to aktuálne.. Mne to pokazilo to ovocie.. Ešte som rozmyslala vyšľahať ešte jedno maslo a do toho pridávať postupne tento krém.. Myslis, že by to išlo..? Alebo vyskusam to ole.. Zrazenu parížsku sa mi podarilo zachrániť s ole.. Musela som vybehnúť von s malou, tak ma ten krém ešte doma čaká.. Skusim si od našich požičať mixér a snáď to pomoze.. Len dufam, že je funkčný..

@jakelina fuuu kuxyna snov 😉 nex sluzi k spokojnosti!