Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lawli Nádherné tortičky , tú tortičku s Čipom a Dejlom si s dovolením ukladám na inšpiráciu , ďakujem
tak ja pridavam zatial dve moje dnesne, este jednu musim skompletizovat , ta caka v chladnicke 😉 len musim najprv pockat, kym si aspon jednu pridu zobrat, lebo sa mi tam na vysku nezmesti 😅 😅
som si tento tyzden zamodelovala 😝 😝 😅 😀 maaaam dost 😀
angry birds star wars som mala presne dane, aj minitorticky a ako ma ktory vtak stat, co ma mat v ruke 😅 😅
mam tu k tomu normalne popis jak roman 😀 😀
babyyy, teraz ma napadlo a dufam, ze mi pomozete...
ako prichytavate satenove stuhy na srdcove torty? 😅 kamoska chce radsej satenovu aj ked ja moc za ne nie som ale akoze na srdco neviem ako to uchytit 🙄
@ajka82 ja som doteraz neprichytavala nicim, ta hmota bola akoby orosena a krasne mi to tam drzalo 😵
akurat taku tenku stuzku co som davala na kittynkovu, tu som vzadu v tom strede srdca prispendlila 😉
lepiacu pasku by som tam asi moc nedavala...predsa len je to lepidlo 😝 a nie jedle 😅 😝 😉
@benjik děkuji za rady, poptám se v papírnictví, zda něco takového mají...
@florentina není zač
@aduskatt ale ak to das na stuhu a dotyka sa stuhy, tak to neplni ucel 😅 sak alenka sa pytala, ako to prichytavas o tortu, nie ako spojis konce 😉 ide o srdce, kde to neobopnes cele dokola a nenatiahnes, lebo ten cíp vzadu ti ostane rovny a nebude lemovat tortu, chapeme sa? 😉
a ak to mas prichytit o tortu, tak to som pisala, ze tam by som pasku nedavala, bud kvapku jedleho lepidla alebo spendlik a prichytit o hmotu 😉
@lydik jj , mala si to malo spracovane, ja ked mam vela bielych zvyskov z minula , dam dokopy, premiesim a je este lepsia na zlozenie, taka jemnejsia, hladšia - nieje taka drsna a je aj plastickejsia na pohlad skoro ako smartflex , len keby sa mi chcelo ju zarabat dopredu 😀 co sa mi nechce cize tiez potahujem zvacsa cerstvou 😝
@lawli neskutocnaaa rychla rota, teda aj ostatne , ale ta Rota , že woooooooow 😵 😵 😵 😵 😵
Holky , ktore ste z PD , je u vas nejaky kreativny obchodik s pomockami pre umelcov ci vytvarnikov a takych vseliakých ? 😀
baby postup na auticka s cars tu niekde bol a ja ho zase nemozem najst 😝. ide o buraka a sally
@dm1 Danka, ja mám uložený tento: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=38743&ord...

@pipka dakujem za odpoved 😉