Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps
@mrka2
@pipka
@woman04 Babky ďakujem moc aj všetkým ostatným za páčitka, si predstavte, že to chcelo takto 8-ročné dievčatko, že ono nemá rado tie hmotou poťahované 😅 a veru je pravda, že takáto aj skutočne vyzerá "na jedenie" , čo teda niektoré poťahované sú síce už umelecké diela, ale už niektorí ľudia ani neveria, že je to jedlé a chutné 😀 😀
@akzuzs predavaju cierny, alebo sa da aj urobit 😉
@cwilinge77 viem že sa dá miešať tak som ho teraz robila ale to množstvo farieb čo som tam dala aby bol čierný a potom rýchlo tak vysúšal sa alebo neviem čo proste no na budúce radšej by som zvolila ten hotový čierný. A kde sa dá kúpiť normálne v cukrárskych alebo sa objednáva?
Ahojte babulky,mam robit celu tmavohnedu tortu, a nechcem ju farbit po povrchu.Môzem zmiesat cokoflex so smartflexom, alebo pouzit plasticku cokoladu ? Lebo zafarbit smartflex na krasnu tmavohnedu vo velkom je nemozne 😠 .Dakujem

slza je forma a má 36 cm a váha je okolo 4,5 kg ,BURAK je aj postup myslím na dortomanii,ale ja som už robila myslím toto je 3,alebo 4 burak,tak nerobím podľa postupu,dobre sa robí,lepšie ako ten červený mc queen,neviem ako sa volá.Daj si do googlae fotopostup na Burak mater a hodí ti to tam.