Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dievcata velka prosba: na dvojtortu cca 6kg by ste korpus z plechu prerezali na dva obdlzniky alebo dva trojuholniky? Plech ma 26x37cm. A zda sa mi male.
No alebo mam stvorec 30x30 len to sa mi zda tiez male. Poradite mi prosim ??? Uz tu spekulujem s nadobami, tvarmi a furt som nic uspokojive nevymyslela :( Nejaky napad moc ocenim 😅
Holky.. jaké kupujete potahovací hmoty? Se v tom nevyznám 🙂 Chci nějakou méně sladkou, ale aby nebyla zas moc úmělá.
ahojda holky, potřebuju osvědčený recept na laskonky 😉 nutněěěěě
už začínám dělat i zákusky na objednávku, ybych se doma nenudila, když nebudu chodit do práce 😝
@viera6 tohle je typická bitter lemon od sugarflair 😉
Včera mi písala babenka na e-mail, ohľadom muffinov. Myslím Hanka alebo tak nejako(nezapamätala som si to dobre). Omylom som si e-mail vymazala a nestihla som jej odpovedať, čo ma veľmi mrzí ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ . Tak ak to je možné ešte sa mi ozvi 🙂 🙂 🙂 🙂
Baby ja som robila včera na dnes pár muffin do školy na rozlúčkové vystúpenie. Nechceli sme tortu, lebo to by sa zle tam krájalo a dávalo tým deťom, tak sme to takto vymysleli... No moje prvé zdobené muffinky 😝 Tá akože v strede je pre p.uč. 10 žltých ružičiek je akože 10 dievčat a modré sú chlapci.
@mamina1978 jasne v pohode.. neberiem to v zlom a mas pravdu.. uz som si tolko krat povedala, ze viac ako 3 nezoberiem a vzdy sa to nejako nakopi.. a ja sprosta neviem povedat nie.. :((( i ked teraz som uz 2 odmietla a to sa na mna urazili.. no co uz.. dost mi pomaha aj mamina, polku korpusov mi upiekla .. ale uz len tento tyzden a ideme na dovcu a konecne vypnem.. 🙂)) dakujem velmi.. cakame chlapceka.. 🙂))
no tak holkyyyy, ten receptík sím, sím
😉
@vecernicci já je nedělám, tak neporadím 😒
@jakelina už jsou v troubě, tak uvidíme 🙂
já jsem blázen, právě jsem vzala dort plus zákusků 😝
a to je teprve úterý ...
pardon pondělí, už jsem z toho nějak mimo, makám od neděle do neděle, tak mi ty dny nějak splývají 😉
@viera6 jasné, to je chyba materiálu. Jedine by mohli namietať, že je to urobené mechanicky, z obrázku sa to nedá posúdiť. Navyše to môže byť životu nebezpečné.
@vecernicci ja som robila tieto 😉 /tana-catering.blogspot.cz/2013/06/laskonky.html
@katarina51 no ved prave...ked budem mat volnejšie skusim to reklamovat....
baby aka by mala byt velka torta krabička od cigariet do 2Kg...20x25?a este otazka na sobotu mam veterniky a medový kremeš ,aj tortu možem si upiect korpusy zajtra aj na medove?nezmeknu mi?
Dievčence moje, ja sa musím s Vami podeliť o veľkú radosť 😵 😵 😵 😵 v sobotu si bola kamoška pre tortu s macíkom na pláži, dala ju robiť manželovi k 50-tke, keď tortu videla bola celá vytešená, veľmi sa jej páčila. Dnes mi doniesla podložku na tortu a jej manžel prišiel s ňou osobne sa mi poďakovať za tortu, vraj bola výborná a krásna. Veľmi ho potešila a ešte dnes bolo na nom radosť. Sa tak veeeeľmi tešííííííím 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@viera6 nejde mi to otevřít ☹

@benjik aha podľa tejto a to mi ešte dcéra 11r. hovorí, že mama ty tam nemáš Gronsko, tak to som ešte dorábala 😝