Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@daducha nadherne torticky 😉
a moje tohtotyzdnove 🙂 som taka prestastna ze sa ochladilo, neviem ako by som zvladala...Fotky su o nicom lebo moj fotak je v oprave a toto je storocna sunka, tak to aj vyzera. Knihu som presvihla skoro o 2 kila ! 😨 tak ja uz neviem ako sa trafit 😒 Idem este dokoncit kuchynu a zalahnem lebo som tahala do 4 rano, maly dostal horucky tak som popri tolkych tortach musela vcera behat aj po pohotovosti 😖
krásne torty, 🙂 🙂 🙂 nádherné!!!!!!!!!! 😉 😉 😉
caute baby, pridavam aj ja svoje, 2 su z min.tyzdna, dve zo vcera a este ma 2 cakaju,ale to su take 😝 kitty a pre polovnika,tak sa velmi netesim uz na take. ale skusala som cokoplastelinu vyrobit doma, super sa s nou robi!!! len treba rychlo potahovat,ale tak nabuduce uz budem vediet,lebo ved aaa mam cas a potom to bola katastrofa. ale paradne vonali tie torticky. sama cokolada 🙂
@maya30 No ja žasnem ako zvládneš urobiť toľko tortičiek naraz , sú všetky úžasné , ja mám 2-3 a mám dosť 🙂
@denisak77 torticky mate velmi pekne 🙂 chcem sa spytat ako sa vola ta abeceda co ste pouzili? sa mi velmi paci a je aj dost velka taka nejaka mi chyba dakujem 😉
kočky.........poradte mi prosím......k tmavohnedej poťahovke/budem poťahovať pasta dama čokoládová/.......aká sa hodí druhá farba na skombinovanie????????????????????okrem oranžovej,tá viem že by šla 😀 😀
ďakujem za názor 😉
@lokalistin hohohoooooo,tesila saaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 som na teba že uuuplne nazhavená 😀 😀 😀 či len na tu mini krabičku ? 😕 😀 😀 😀 dakujeeeem
@njonja aj tebe dakovala , paraaaada , napisem ti zajtra na fb bo ted mam mysel inde a nestiham 😀
Inak baby mile od vas , len kto vas kruciš vyplati 😠 😠 😠 😠 😠 😀 😀 😀
@petkaa28 pílku už mam 😵 čiže nezhánam , ale beriem aj tu tvoju , jasne , ze ti ju zaplatim !!!!!! bo ak by sa mi tato pretrhla uz nechcem zostat bez pilky ani minutu 😀 😀 😀 napis mi sim ta do IP ci ju este mas aj ciselko uctu , sumu aj s postovnym , kujeeeeem
ahojte 🙂
neviem sa rozhodnut ci spravit dobosovu tortu, alebo rezy...co je rychlejsie, poradte 😉 chcela by som tak zo 16 vajicok a rozdelim si to na 2 x...len neviem ao sa natiera a pracuje s cestom na velkom plechu...vopred vam dakujem za rady 🙂
@gumidekmomo neviem ako sa volá tá abeceda,ale je z mimibazáru, je to na objednávku a trvalo 5 týždňov pokiaľ prišla
Pre manžela.....

Pozdravujem vás dievčence , pridávam moje 2 tortičky a idem sa pokochať vašimi výtvormi