Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahoj sikulky😉 , pristi tyden me ceka opet po roce🙂 vyroba dortiku pro syna(4roky). Byly byste tak hodne a doporucily mi nejaky oblibeny korpus a napln? Moc moc moc Vam dekuji. Krasny vecer. Lucka
@puckalucka pozri do druhej témy, je tam veľa receptíkov https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/
@levandulka3 dakujeeeeem za rady 😵 😵 😵 😵
@pipka ved je krasna 😵 😵 😵
@lamps Waaaaaaaauuuuuuuu Andrejka , ta detska je nadhernaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 100 bodova 😵 😵 😵
@mamina1978 nooo ale na tu pristelkinu urcite nebude mat 😀 😀 😀
ale s tym som sa uz zmierila..ze na nu nikdy mat nebudem 😀 😀 😀 ale mam ju v rodine a to mi staci 😀 😀 😀 😎
@pipka kdo ma v tejto teme na pristelku , zeeeee 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀 😀
Ale nie 😉 , mne sa fakt tie tvoje princezne 2 D velmi pacia 😵 😵 Aj tu tvoju snehulienku mam ulozenu...... ibaze ja ju nemam akemu dievcatku spravit 😔 A celkovo som si ja na tie 2 D este netrufla 😔 Obet si urcite neskor najdem . 😎 😀
@pipka
@mamina1978 vy ste trdelnice 😀 😀 😀 😀 😀 aj ja mam ulozenu tu Snehulienku 😵 😵 😵
@mamina1978 poslem ti moju Hanku? 😀 😀 ta chce vsetky torty 😀 😀 ked robim auto, chce okamzite auto, ked robim princeznu, tak chce princeznu a ked zvieratko, tak aj to chce...skratka ona vzdy povie ze jeeej toto je najkrajsia torticka a aj mne taku spraviiiis? a najlepsie hned zajtra 😅 😀 😀 😀 😀 😀
takze ak by niektora potrebovala pochvalit svoje vytvory, vdacne vam poslem moje deti 😎 tie chvalia aj bielu vyvalkanu hmotu na podlozke 😅 😅 😅 😀
Tomi dnes, ze jeeej to je kuasna touta 😅 😅 😅 😀 😀 😀 a este len hmota v kybliku 😀
@pipka Zlatyyyyy je ten tvoj maly 😵 😵 😵 Aj moji najmensi maju najväcsiu radost z MMF, ked ho mozu papat. Ani to nemusi mat formu, hlavne je , ze to mozu rychlo strcit do pusinky. Iba ty dvaja starsi pubertaci maju vzdy nieco extra na kritizovanie.
Dievcatko by sa mi veru zislo, a to nielen koli tortickam 😀 😀 😀 Ale aj koli satockam , copikom a babikam 😵 😵 😵 😵 Ale tak starsi chalani maju nakazane len vnucky priniest domov 😎 😀 😀 😀 😀 Tak si to dufam vynahradim. 😎 😎 A potom aj dievcenske torticky dosytosti napeciem. 😵 😵 😵

dievcata aku tortu pre 90rocnu babku? nechce ani babku a ma to byt stvorec. len kvietky? a z velvetu ich asi nespravim vsak?