Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dievcata ktora ste robili dosku s klobaskou, cibulou, chlebikom, nozikom? kolko asi mala torta? d.
Tortarky prosiiiim Vas zase o radu,zrušili sme mikrovlnku....ako rozpracovavate hmoty bez mikrovlnky??dať do sačku a zaliať horucou vodou????mate lepšie finty????
@zuzzy12 ja mikrovlnku mam ale na rozpracovanie nepouzivam nic podrzim chvilku v ruke a ono jej teplom samo povoli
ahojte babulky kotre pouzivate cukriky na potahovku a nahdou byvate niekde v okoli myjavy tak dnes som tam videla teda asi 5 plnych krabic americkych cukrikov ja uz mam kupenych 20balikov tak mi teraz netreba ale maju tam dobru zasobu 😉
idem ja nieco robit, lebo zo soboty krstinovu presunuli uz na piatok podvecer, ze by mali radsej a mam este ninjago na zajtra
@zuul Ja som dala na 2x 200 g horkej cokolady 1 kopcovitu polievkovu lyzicu bieleho tuku ( cery )......
@ajka82 dakujem ti. ako ty vyrabas hmotu? len coko a psenicny sirup?
@mamina1978 dakujem zajtra rano sup kupit ceru a chytro mantinelovat.
Baby poradte mi priiide mi chlap zo zahranicia a bude mat meniny tak by som mu chcela upiect nejaku tu torticku :D chcela by som nieco zabavne vtipne nieco originalne poradte mi prosiiim 🙂 dakujem :*

@pipka
@aduskatt vy ste moje zlatíčka, vy ste teda rýchle, cmuk 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵