Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Tak to by ho asi dorazilo. Můj syn je teď v Anglii a sbírá jahody a maliny a říká, že už to ani nejí. Přitom doma by se toho užral.
Nic nezkazíš nějakým krásným srdcem z lásky. 😉
@ajka82 túto abecedu hľadáš 😉 http://www.mimibazar.cz/bazar.php/foto.php?id=5...
@zuul aj ja som robila dosku s klobáskou a slaninkou...piekla som v ráfku 25x36cm ,plnené na 4x korpus+ 3x plnka ...jedna mala váhu 6,1kg druhá 6,5kg...klobásku som robila z punčoviny ,obalila do bielej hmoty ,farbila som ju kakaom rozrobeným s alkoholom a použila som na to kúsok špongie...slaninu som robila ako klasika poschodie ,ale plnila iba 3x korpus a 2x plnka..potiahla a tiež maľovala 🙂
@zuul ahoj ano ja som robila a robila som ich uz viac vo vahe 3-5 kg takze rozne. slanina je puncovina a klobasky su obalena sojova tycinka v hmote. Farbila som to kakaom, prachovkou bordovou ale tak tupovanim akoby a vzdy trosku nechala ushcnut a znova. kakao+alkohol som davala ale tak jemne. Tu je postup ako to vyzera v jednotlivych fazach malovania. nakoniec som to potrela jemne olejom
@mamina1978 tie tvoje inspiracie su krasne, dakujem 🙂 ked nie teraz tak sa zidu nabuduce 😉
@ajka82 tadial to tiez nejde? http://cukrarske-pomucky.cz/abeceda-plastove-vy... .. je tam aj e-mail aj kontakt tel....
baby co sa hodi ku karamelovej (salkovej) plnke ? Mam volacim pokropit korpus? alebo radsej dzem, ci rum ? Neviem co by bolo najlepsie...
Baby poradte mi nejaku dobru kokosovu plnku 😉
Ahoj, chtěla bych se zeptat zkušenějších, čím to je,když dávám barvivo do marcipánu a on je pak hořký? děkuji
Ahojte babky, môžem vás poprosiť hneď takto zrána o radu? Tie ktoré ste už robili tortu notebook, ako ste zapichli, respektive ako ste dosiahli aby vám ten monitor stál? mám do toho vpichnúť nejaké špajdle a tak to zapichnúť do torty? Ale bo urobiť zárez do torty a do toho to nejako zasunúť? Ďakujem moc za rady 😵 😵 😵
@jenie123 krasne obe , ale ta spodna je uzasnaaaa 😵 😵 😵 😵 😵
Babyyyyyyyyyy , ja uz sa tak neviem dockat tej mojej krajky......... 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Tusim zacnem strihat meter ako na vojne ..... 😀 😀 😀
@pipka jeeeej ta je chutnuckaaaa 😵 😵

@jakelina jeho fuu bol pracovne teraz na zbere ovocia jedine ze by som si zneho urobila prcu a spravila tortu na ktorej bude to ovocie...lebo uz ho am dost :D ale to je hlupost...inak je automechanik ... aa miluje auta ...lenze uz som mu jedno robila :/ mozno by sa mu pacilo aj nieco romanticke :D