Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamcas joj ked ja mam taku bujnu fantaziu a ked uz budem rovbit tortu tak nebudem vediet ani bu 😖 ☹ 😀 uz viem dakujem ti veeeeeeeeeeelmi kraaaaaaasne 🙂 🙂 😉 a nejaku malu tortu by si mi nevedela poradit pre manzela :/ bude mat meniny na druhy tyzden sa vrati zo zahranicia a chcela by som ho potesit nejakou malou tortickou nieco romantikus 😉
Ahojte baby, idem sa pokúsiť o svoju prvú tortičku, viete mi poradiť nejaké dobré plnky? možno také sviežejšie. Som v tomto začiatočník, tak hľadám inšpirácie 🙂. ďakujem za rady 🙂
Predam za dobru cenu Smartflex Velvet mandlovu prichut 1,4 kg. Ja ho uz nespotrebujem. Biely.
kočky , oblaciky spravit gulicky a potiahnut ich marcipanom?? moze aj tak byt ?? alebo? 😲
Dievčatá,dopečené.Dnes som zaklincovala poslednú tortu .Už mám cestovnú horúčku,vôbec sa mi nechcelo.Strašne som bola nervózna a tie obrovské torty a milión kvietkov,ale nejak som to zvládla,aj keď tam boli chybičky ktoré som videla iba na fotke a na tej poslednej som musela guličky prerábať.Tie 3 poschodky sú také ťažké,ani to nevládzem nosiť a najlepšie sa mi fotí vonku v tráve ,ale to pri týchto veľkých nie je možné,lebo by som ich zo zeme nezdvihla a preto som to musela fotiľ na stoličke a kvety moc splývajú s prostredím,no čo už .A od zajtra odddýýýýých od tôrt,začínam piecť až v septembri.Stráááášne to potrebujem.
@halienka ahoj, neviem či ti už niekto odpovedal 🙂) ja som dala do monitoru iba spajdle a v pohode to držali, ked som ich len zapichla do torty. Ale robila som aj veľký pc a tam bol ťažši monitor a ohxbal spajdle... Tak som si naznacila kam sa majú zapichnut a na tie miesta som Pichla slamky - a spajdle držali tam kde mali 🙂
@levandulka3 krasne torty. preco nuda? pri tej horarskej na 40-tku, by som sa ja veru nenudila. aj ta s tou flaskou je super. 😉
@levandulka3 Nádherné tortičky
@denisak77 Nádherné tortičky a kvietky sú super

@mimusa94 vlacik sa bude dat ak budes mat medzi prvym a druhym poschodim dost velky rozdiel v korpusoch. Podla toho ho prisposobis 🙂 tie volaniky druhe sa mne osobne pacia, v jednej farbe ale v roznych odtienoch na cele druhe poschodie ich daj 🙂 z tretie s tou duhou a hotovo. Viac uz nedavaj,tesim na fotecku 🙂