Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@1zaza prekrasne vsetky
sladké žienky, prosím vas aký valček mate na vaľkanie hmoty?ja mam klasicky drevený,ale chcela by som niečo ine...
ahojte dievcence. tie ktore ste robili torticku v tvare hlavy mickeymouse z coho ste robili. z klasika kruhu a dotvarovat alebo vyrezane z plechu?
@pralinka25 viem,že vo fotoblogoch má @dadka212 postup na hlavu minnie,možno ti to pomôže.Ja som ešte nerobila.
@1zaza Nádherné tortičky
@mimcak jeeeej dakujeeeem 😵
@1zaza Nádherná , čistá práca
a zasa nadherne torty. Nestiham pacitkovat a ukladat 🙂 ale to je len dobre. Aj ja dam tie moje uz to Thank you torty ma troska stvu lebo stale to iste jednoduche... za jednu sa ospravedlnujem hlavne @lussy23 dlho som vahala ci sem to dam, ale zasa je to torta a ja za to nemozem ake si ziadaju ludia 😉 😒 😖 ale dost ma aj potrapila. 😀 Tak pekny dnik.
@luciahromadkova
@elamaslakova, dievčatá ste zlaté, ďakujem 🙂
@vecernicci já mám 8.9 narozky a 16.9. svátek a taky narození Matyáška 😀
@1zaza torticky dokonale, mozem sa opytat na tej 3-posch. LV s coho mas robeny ten najvrchnejsi korpus ze tak drzi? vdaka za odpoved
@cwilinge77 ďakujem. Myslíš ten vrchnák? Je to iba dobre vytvrdnutý smarflex, vytvarovaný na forme
ahojte.. po 100rokoch som sem zase zavítala... od marca, odkedy som nastúpila do práce, tak som s tortičkami skončila... ale teraz idem jednu robiť a chcela by som vás veeeeeeeeľmi pekne poprosiť, nemáte niektorá postup na kvet dahlia? hladám a nejako sa mi nedarí... ďakujeeeeeeeeeeeeeeeem...
@zsuzsu 😲 😲 😲
to čo za námet? 😲 😒
to ti normálne zadali? to ako téma čo...grupák? či svingerparty?
no tá torta je spracovaná super, ale....
to by zrejme moja rodina nerozdýchala 😅 😀
to by som pred oslavou musela mať pred domom pristavenú záchranku 😅 😀 🤐
ako fakt...nechápem 😒
a to zas nie som konzerva ani puritán...ale to je aj na mňa dosť 😝
@molnarovazuzu tak na prvý krát je namakaná a povedala by som- ako od profíčky 😉
krásna, naozaj 😵 🙂

@adrika202
@asianflower
@nanima
@jachin Ďakujééém 😵