Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dievcataaaaaaaaaaaaaaaaaaa ................................................ja som taaaaaaaaaaak stastnaaaaaaaaaaaaa .......😵 😵 😵
este stale to rozdychavam .....................
Kratko po 11 hodine prislo DPD auto a postar mi doniesol tento krasny ......... ,,KENWOOD "
MM mi ho kupil.......... z nadsenia, ze som sa prihlasila do sutaze s tortickou.......
Mimochodom prave o jedenastej sa skoncilo hlasovanie a caka sa na vysledok.
Ale pre mna je najväcsou vyhrou, ze mm konecne pochopil, aka dolezita je pre mna tortomania ...... 🙂 😵
.........................................................................................................................................................................................
@mamina1978 gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@mamina1978 jeeeeeeeeeeeejda tesim s tebou
Holky, kolik vajec do formy 38*24 -Kniha to bude. Z 10ti nebo vic?
@pipka @lokalistin 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@mamina1978 Vééééľky krásavec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵
@mamina1978 waaaaaaaw supereeer gratulujeeem.Teším sa s tebou a tíško závidím,ale v dobrom. 😅 😵 😵 😵 🙂
dievčatá pleas torta minecraft...nemate niečo uložene ? google nic moc..kujeeem 🙂
ja tu tvorim prave svoju prvu krajku...ani nedycham 😅 😅 😅 😀 😀 😀
@mamina1978 ano máš pravdu, ten modrý byl pro syna synovce a tohle je pro dceru synovce. Narodila se skoro o tři měsíce dřív, tak už slaví tři měsíce a má sotva 2,6 kila. Ale jinak je všechno dobré a je zdravá. 😉
@mamina1978 supr dáreček a přeju ať dobře funguje. Taky mám tuhle značku, jiný typ, ale jsem spokojená. 😉
@mamina1978 zlatik pisni mi,ked budu vysledky,ci si vyhrala drzim päste utekam makat
používate do tortičiek domáce džemíky? ak nemáte vlastné tu je pár tipov 🙂
http://www.poctivepotraviny.sk/sukromna-inzerci...
@jakelina majka tusim ty si hladala tie postavicky alvin a chipunkovia, tak ja som dnes nasla toto, nemohla som to sem nedat 😵 😀
ahojte,
prosim o radu - chystam sa na svoju 1. tortu🙂
ked budem mat korpus obtiahnuty maslom, tak by som ho pred potahovanim mala dat na nejaku podlozku. mozem napr.podlozku vystrihnut z kartonu a obalit alobalom? alebo nejakou foliou? poradte mi prosim nieco, aby sa mi to dobre robilo - najlepsie, ak to vyrobim sama doma🙂
dakujem
Baby mam otazku prisiel mi smartfelx 4kg ale je taky tvrdy ako kamen :D to co snim mam spravit ked snim chcem pracovat? :D
@mamina1978 super ja takom niecom tiez snivam🙂)
@cicamica1980 alobal sa ti bude trhať.
Z kartónu si vyrež štvorec, obaľ baliacim papierom a ešte celofánom, všetko majú v KIK napríklad.
A už keď ideš tortu plniť si ju daj na tú podložku a aj keď sa ti zapatle od plnky, masla, ten celofán pekne utrieš obrúskom.

@mysiatkoo dokonala