Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kocky kaslite uz na lussy, je nas tu kopec co si radi daju poradit a radi sa budeme zlepsovat... mate prekrasne torticky, nadherne dielka a dufam ze sa aj mne niekedy podari spravit krasnu hladku tortu 😀
ja peciem iba pre nas doma, alebo pre susedky ked ma ukecaju 🙂 lebo pri detickach nestiham. a zatial som sem svoje torty nedavala lebo som sa trosku hambila... je tam vela chyb... ale teraz ich uz pridam a prosim ak date tipy co ako zlepsit budem iba rada! potiahla som asi 20 torticiek, som iba na zaciatku cesty. najviac som hrda na tu poslednu 🙂 to bola moja 13ta torticka. dakujem za vsetky inspiracie ktore sem pridavate 🤐
... a mavate aj nejake stretnutia kde si vymienate rady?
@pristela moja to som ti pisala nie ako objednavku, len k tym nadhernym zasterkam 😵 , ktore si na FB dala 😉
Ale fakt mne to absolut neponahla, lebo ja sa do jesene na SK urcite nedostanem 😒 A okrem toho sa vobec neviem rozhodnut aku farbu....... len som ti chcela tym povedat, ze si na teba chystam nieco special 😀 😀 😀 😀
Zatial si uzivaj leta a dovolenky, a prajem krasny viked 🙂
@sikag parááádička, ˇdakujem moc 😉 on mi ale aj pištol zamietol, čo ti poviem... 😀 ja som totiž raz dávno robila pištol a terč, ale ani také nechcel... a vzhľadom na to že o pár hodín si pre tortu prídu, už je skoro hotová, bude mať košeľu, putá a ešte tam chceli jeden nápis... ako jemu už tortu nikdy, toľko návrhov som dala a všetky zamietnuté... a potom - mne je to vlastne jedno, len nech dobre chutí, ja som o nej nemal ani vedieť, ale keˇd chcem mať všetko dokonalé...
@mysiatkoo jooj to nemozem , ved potrebujem kopec deti a kufrov 😀 😀 😀 😀 😀 to mi uplne staci na stresovu dovolenku na SK 😅 😅 😅
A okrem toho, kto by potom strazil firmu ? 😅 😅 😀 😀 😀 😀
@sikag krásné, máš talent🙂
@artepf nádhera, všechny dorty úžasné, propracované, na toto bych neměla nikdy dost trpělivosti🙂 ale zaujal mě ten dortík s winxkou pro Kubíka, to je snad poprvé, co vidím takový pro chlapečka - můj by právěže přesně takový asi chtěl a já zatím viděla samé holčičí, to jsem mu teda odmítla péct, to by fakt bylo takové divné, ale toto je dobrý nápad 😉
@livia76 to s tym praskom som bola ja 😉 , vcera vecer mi ho objednala mamina , 🙂
no aj tak ti velmi krasne dakujem za info ..... do buducna 😵 😵 😵
@mamina1978 a aký ti nakoniec objednala? 🙂
ach zenusky ste na mna velmi mile 🙂 praveze ten potah sa mi velmi nedari, niekedy ho mam fajn, niekedy mam dierky a trosku sa trha.... a asi si ho valkam moc natenko, lebo mi tam stale vidiet nerovnosti, a neviem spravit pekne hrany....
@wera.g si velmi mila 🙂 dakujem. ten cajnik sa mi nepodarilo potiahnut, som si spravila malo hmoty a uz som nestihla dorobit, ale bolo to pre svokru xixixi tak som prizmurila obe oci. aspon ta malba mi ako tak vysla 😎
@lucula73 Magic decor......🙂 nakoniec vypatrala maminka u kamky , ale nemali väcsie balenia 😒 len 100g mali, tak mi zobrala dva, a potom sa pokusim tu v DE nejaky zohnat, ak by som sa chcela tak velmi ukrajkovat. 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀
No nechystam sa tu krajku davat na vsetko 😉 , len tak decentne. 😵 😵 😵
Preto dufam , ze ked ja len tak malinko torticiek robim, vyjde mi to na nejakeho pol roka 😎 😀 😀 😀 😀 😀
Holky já dočítám až dnes, včera se tu probíralo takové nehezké téma. Všechny co tu jsme a každá jedna ochotná poradit víme, že je to zbytečné pořád dokola řešit, protože to nemá cenu. Je vidět, že ta osoba není úplně v pořádku, asi za to ani sama nemůže. 😲
Jsem fakt moc ráda za tyhle stránky a za tu pohodu co tu panuje a proto mě takové věci mrzí. Doufám, že se sem zase vrátí pohoda a už se těším na víkendové dortíky.

moja rýchlovka......pred dovčou 😀