Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pralinka25 a vše jen najednou smíchat? A děkuji 😉
@lucula73 obrázek /jedlý papír/ ti vydrží tři dny na dortu v pohodě
Viete mi poradiť, chcem urobiť dvojposchodovú tortu okrúhlu.Spodný korpus bude mať 24cm koľko cm má mať ten vrchný? Ďakujem za každú radu 🙂
@mamina1978 dakovala🙂
dievcata prosim o radu ked chcem robit plasticku cokoladu s glukozou mozem s tym aj potahovat? nemate nejajy iskusany recept? ja sim raz robila s medom a tym sa obalovat tortu nedalo...dakujem za kazdu radu...
@tinamk asi hodně záleží na tom medu, neb já dělám jen s medem a normálně s tím pak modeluji i potahuji...teda nedělám to tak často, ale vždy mi to šlo v pohodě....
@akapulko , @jenie123 , @daducha @jaja555..... prva Edeka vykupenaaaa ulovok 16 ks 😉 🙂
Uz mi chyba len 24 ks 😅 Ale vo velmi blizkom okoli mame este 4 dalsie Edeky, tak to klapne..... 🙂
No ale nie je momentalne v akcii, takze stoji teraz 0,79 € , skoda, ze som to nevedela tak pred mesiacom 😒
vtedy bol za 0,59 € 😵
@mamina1978 😀 😀 za chvilku to bude v okolí nedostatkové zboží. 😀 😀
Holky z Čech, není někde Ole pudink v akci. Už mi dochází a je všude drahý 😝 😝 😝
@jakelina 😀 😀 😀
@evala777 @mamina1978 babulky moooc dakujem za podporu 🙂 ako zviera to ujde ale je vacsie ako original a neviem ci to to dievcatko predycha 😒 neviem ci nebude sklamana, alebo tak. Sakris asi to skusim nanovo a mensie, ale teda take prtave veci sa robia uplne ze nahouby 😖
Ahojky, mam delat bezlebkovy dort. Na co si mam dat pozor? Mate nejake zkusenosti? Dekuji
@mamcas Ved mozes dat tvoje krasne vymodelovane na vrch torticky a ona nech si potom da tie svoje umelace vedla torticky na podlozku. 😝 😀 😀 😀 😀 Nechaj potah aj okolo torticky a tam nech da 😅 Potom nebude ten rozdiel vo velkosti taky vyrazny. A tvoje hotove zvieratko neprerabaj , je to fakt krasne take ,ake je 😵 😵 😵 😵
Ještě poprosím o inspiraci na společný dort pro dva kluky. Díky
@sisix ...................................... inspiracie internetu a tu z MK ................................. 😉 🙂 .
Ja by som urobila asi taketo nieco , radsej dve mensie torticky, nech ma kazdy akoze svoju vlastnu torticku.
Moj Favorit je druha fotka...... dve torticky s autickami od @mizulienka 🙂
Děvčata nemůžu najít stránečku s krémy a korpusy.Zmizly mi všechny záložky ☹ ☹ ☹ a tak budu muset asi začínat ukládat znovu postupně.Můžete mi prosím hodit odkaz? 😉

@jakelina aaaaach Majka, ty uz mozes aj vtipnu knihu napisat
o tych tvojich extravagantnych objednavkach 😀 😀 😀 😀