Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@maya30 Nádherné tortičky
prosim dievcata nejaky fotopostu hasic sam?dakujem
uz sme domaaa po 2 tyzdnoch...som mala co robit aby som aspon opacitkovala torticky a nie to este precitala skoro 60 sran 😅 a doma prekvapko...zapla som umyvacku a vyhadzuje nejaku chybu a podla pokynov v navode sa neda odstranit, stale pise to iste, iba 15 min. oplach mi funguje 😠 😖 hadam niekoho zozeniem zajtra, lebo neviem ja budem po mojich tortovych zasahoch umyvat, uz si to rucne ani predstavit neviem 🙄
chystam sa na svoje modelovanie tak som prisla po rady tortovych guru 🙂 🙂 🙂 @pristela @lamps date mi prosim nejaky tip, pozerala som fotopostupy a ked robim hlavu, tak tam nos, usi, pery priadavaju dodatocne (asi prilepia) ale nasledne na dalsej fotke uz ten spoj vobec nevidiet... tak neviem vy to vytiahnete z tej povodnej gulicky hlavy alebo tiez pridavate a nejak vyhladite?
@petkaa28 Nádherné tortičky
Nemali by ste zaujem o vacsie mnozstvo zlateho klasu ?
tie torty sú hotové umelecké dielo
@luciahromadkova hehe ty mas tusim rovnake torty ako ja 🙂 boba stavitela a poziarnika 🙂 som zvedava co vytvorime 🙂

baby, chystam sa mojmu drobcovi na narodky robit bananovu tortu s parizskym kremom a vyskusat aj vareny potah. Hladam, hladam a stretavam sa s 2 formami kremu: 1. len slahacka a cokolada, 2. aj cukor, maslo, pripadne aj kakao. Ktore bude lepsie? NEchcem z toho klasicku maslovu plnku, z tych byva zle aj mne 🙂
A este nejaky oskusany dobry recept na tmavu piskotove cesto.
dakujem