Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina prosím tě všechno nejlepší k narozkám, i když opožděně, jsem si ani nevšimla, celý dny peču a peču a potahuju a potahuju a nestíhám pc 😉
dievčatá,dnes som bola v Jednote a mali kryštál.cukor za 0,79
@vecernicci děkuji, já to znám.
@jakelina mozes byt spokojna torta je nadherna...osobne by som si vybrala asi inu farbu ako svadobnu,ale viem ze zakaznik si vybral. tak co uz..., ale tvoja praca je nadherna 😵
@pipka torta je super... mat tak tvojej energie, ja by som uz pri praci nestihala..., prijemnu oslavu, pocasie bude fajn, tak nech sa oslava vydari... 🙂
@jakelina Nádherná tortička
@luciahromadkova dakujeme Lucinka 😵
aale nemysli si,ani ja nie som stroj 😅 meliem z posledneho 😝 😀 ale zas pocit, ze som vsetko stihla a mam to za sebou ma drzi nad vodou 😉
skolka vyupratovana, trieda tip top, este aj vymalovana 😀 si baby zo mna robili srandu, ze tam aj Monk by sa teraz dobre citil 😀 😀 😅
a doma nemam deti, takze sa to dalo ako tak 😅
zajtra uz padim za nimi a ideme oslavovat "ruka horeeeeeeee" 😀 😎 😎
a v pondelok...kruta realita 😝 😀
@pipka aha, tak já myslela, že jsi byla doma. Tak jsi si mákla, já jsem dnes půl dne pekla muffiny. Tady je jedna várka a to je necelá polovina, celkem jich bylo 130 😒 To je horší než pět dortů. Pořád jenom děláš těsto a lžičkou to dáváš do košíčků. 😒 Jde to pomalu a doteď jsem je zdobila. 😝
Dievcata prosim Vas, neviete kde by som mohla najst fotopostup na postavicky mickey, minnie, pluto a spol? Dakujem
@jakelina
nechala som sa inšpirovať a tiež som upiekla tie kávovo-čokoládové muffiny 🙂 a boli vynikajúce....prvé muffiny, ktoré sa podarili také, aké sú aj na obrázku, a chutili doteraz asi najviac zo všetkých, ktoré som skúšala...ďakujem 🙂 škoda len, že boli pre kolegyne z práce, a tak som nemohla zožrať všetky 😅 😀 😀 😀 😀 😀

krásný dortíky jste zase popřidávaly 😉
já jsem právě dodělala poslední minidortík, bylo jich celkem 140 a jsem mrtváááááá 😝
ještě mě čekají čtyři na zítra, ale asi si je jen naplním a ráno si přivstanu v šest a dodělám je až budu čerstvá 😉 🙂