Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
caute.. nemate nejake inspiracie s gombikmi? velmi pekne dakujem... a buduci tyzden ma caka prasatko peppa :D tesiiiiiiiim :D
@pristela Nádherné tortičky , ako vždy 🙂
tak pridávam poslednu tohtotýždnovú,som skapatá...ráno mi vzala pani ktora si bola po tortu na ,,ludovu notu,,s krajkou chut do tvorenia..na moju otazku či je spokojná ,mrdla plecom a vraj može byť ! a ešte ma zdrbala že som jej nedala tortu do krabice! a to som ja krava vzala tu tortu na poslednu chvilu,aj to len preto že mi volala kamoška že kolegyna jej potrebuje surne...a toto je vdačnosť !
@adrika202 ty jo, tak příště se na ni vykašli. Já jsem dnes odevzdávala tu medvídkovou, přišel takový mladý pán a byl nadšený. Měl na sobě růžové triko a úplně stejnou barvu jako na dortu, tak je vidět, že mají doma rádi růžovou. Strašně milá reakce a potom pro svatební byl ženich a neřekl vůbec nic, jenom kolik bude stát a pak ho vzal a šel. Lidi jsou fakt různí.
Moc krásné dorty 🙂
Prosím Vás, mám dotaz, upekla jsem piškotový korpus na dort, jak dlouho a jak zabalený ho můžu skladovat? Děkuji za radu.

@merikac obdlžnikovú tortu v tvare cigaretovej krabičky 😉 😉