Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dada2007 Ja robim s mm v nasej firme. Mam sice zdravotnu skolu , no robim uctovnictvo a Werbung 😅
A doteraz som to robila po nociach odkedy som na materskej 😝 , takze teraz je to super ako za starych casov. 😉 , keby len moji susnici boli zdravy.... 😒
Deti mam v skolke od rana 8 hod. - do 15 hod.
V pripade potreby mi da mm volno hoci kedy, len potom musim dohanat , co sa nazbiera.... 😝
Ale tak aspon si sama mozem zariadit veci tak , aby mi to pri detoch vyhovuje. 🙂
@mamina1978 jasné mojka, chápem......tak to je super, že môžeš mať volno pri deti....ale tak, práca sa nespraví sama, musíš to potom dohánať....
@jakelina krasnuckeeeeee obe 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@mysiatkoo no tak zo srdcovej to ja nedam 😲
@aduskatt dik musim prehrabat kufor ci nieco nenajdem
Inac bambule ak by ste mali pekne inspi srdce na vyrocie svadby, moc by bodlo nestiham absolutne nic ☹
dakujem
AHojte baby prosim, neviete mi poradit mam zadanie ...tortu so zbranou je jedno akou, postup na pistol som nikde nenasla, nebude 3d , ale teda ma to byt pre 4 ročneho chlapca, pistol nejaku hadam dako vymodelujem,ale ak mate nejaky postup, pripadne foto s jednodouchou zbranou sem s nou.... som v koncoch to co bude za torta netusim, nemate nejake napady? za kazdy napad budem povdacne diiik. nechem aby bola tmava, predsa je to pre maleho chalana
holky prosím, věci z modelovací čoko taky vytvrdnou jako třeba ze smartflexu?
no a pridavam este moje dnešné .... pre Tomaska nakoniec krtko k dnesnym tretim narodeninkam 😉
ak by sa vam naaahodou zdalo, ze vpravo su nejake "jamky" 😅 😅 😀 😀 😝 tak nemate zly zrak...ale oslavenec stihol este pred fotenim poskusat kvalitu 😝 😀 😀 😅
a druha je havinko pre kamoskinho syna 😉 mala byt uplne jednoducha, tak snad bude ok 😉
@lokalistin tady je pár srdíček,pak stačí napsat jen jména nebo datum......
@pipka Krasne,no krtkova je suprovaaaa .......Tomaskovi vsetko naj .... k jeho dnesnym 3. narodeninam...... 😵 😵 😵 😵 😵
@miciatko jeeeeeej az teraz docitavam, ze uz si citronovy krem robila, a ze bol uzasny. Tak som rada, ze chutil aj vam.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@brunila jej super dakujem len uvidim co ja narychlo zmocem 😠
ahojte šikulky🙂 potrebovala by som poradiť ako mám spraviť poťah ,alebo niečo podobné -vzok tiger? ďakujem vám za pomoc
@lokalistin mne to pride ako srdce stensene sparatkom po dlzke a polepene lupienky

@jakelina 😀 😀 😀 😀 😀 šak pečiem.....teda tortujem......dnes od 7hod. s 2 prestávkami.......a konca kraja zatím nevidííííííííííííím 😅