Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@brunila
fotopostupy na pohovku najdes tu
http://bakinginfaith.blogspot.sk/2012/02/carvin...
http://www.google.sk/search?q=cake+couch&tbm=is...
inspiracie aj tu
@vlada111 Vladi, ty si raz robila hnedu svadobnu tortu s ruzovym kvetom (georgina ci co ) - mala si na to nejaku predlohu ? Chcela by som robit taku ale v bielom a rozmyslam ze na tu kvetinkovu cast vyrezem potah a vsadim tam ruzovy...ty si to oramovala od oka alebo si si spravila sablonu ? Stale zvazujem ako by to bolo najlepsie...
@pralinka25 Jeeej....... a este ,ked si mi to tak krasne vysvetlila, zabudla som sa ta spytat.......... na 20cm korpus, staci mi pena z 5 bielkov ?????? 😅
@pristela zanetka prosim, ty si robila tortu s bicyklom a takým kopcom, prosim z coho je ten kopec? puncovina? alebo kusky korpusu? a s dovolením môžem sa inspirovať? dakujem
@luciahromadkova díky jsi zlatá...jen jak já to splácám to netuším 🙂
@luciahromadkova Lucka , ja už nepamatam 😕 asi puncovina nebol nejak extrem velky , a ano kludne inspiruj aj ja som sa niekde , ci mi oni poslali foto 😕 však nejak mi uteká minulosť , nestíham spomínať , tobôž pamatať 😀 😀 😀 😀 aale drzim palcoky nech sa zadaríííí 😵 😵 😵
@zuzka7512 jo? já jsem ji dělala jen tak podle fantazie 😉
tak fakt nevím, kde byla 😉
a díky moc za pochvaly, to fakt potěší 😵
@aduskatt zo 14 mramorak do 30 cm?
@mamina1978 juuuuj ja si to vobec nepamatam. ja som robila 16 cm priemer a tusim tam isli 4 ale niesom si ista v tomto fakt. robila som to tak vyse pol roka dozadu tak neviem presne to mnozstvo
@pralinka25 nie mramorak, piskot
@aduskatt aha. robievas priemer aj nejakych 29cm mramorak? nevies kolko do toho zhruba ak by som chcela prekrojit 2x cize tri platy
mozem poprosit o nejaky napad pre muza na 40- tku, obdlznikova torta , biela, hneda a zelena kombinacia, vsetku vyzdobu nechavaju na mna , ale mne tie farby akosi nejdu k sebe :( . co tam mam vymysliet ? kvety v takych farbach no neviem, este ma napadla masla, len ci sa to hodi pre chlapa. vdaka za kazdy napad
Holky prosim vas , nevideli ste niekde tortu s takym tym konskym chomútom ci ako sa to vola ? akoze ma to byt ze chlap sa ženi a chcu mu dat obdlznik tortu a na tom ten chomut ......
@pristela myslíš tohle? http://www.dorty-na-prani.estranky.cz/fotoalbum...
@pralinka25 do 28ky som robila z desiatich mramorak tusim
@aduskatt dakujem a nepamatas kolko to zhruba vazilo?
@vecernicci jo asi jo ,a le oni chcu cisto obaleny obdlznik tortu a na tom vymodelovany ten chomut , a ja to ani za svvet neviem nikde najst , alebo foto toho original chomutu , vsak neviem pod cim to mam hladat
@pralinka25 pri mramoraku mam zhruba 200 g na jedno pouzite vajicko
@aduskatt jj, to je ono 😉 jsem vyučený zootechnik a tohle jsme dávali koním na krk ve školním statku 😉
Kocky kde nakupujete maslo?? Dnes som bola v obchode a uz je na 1,49 zdrazene , aj v Lidli aj kauflande. Kto nema zasoby tak od zajtra zacina v Tescu akcia za 1,19

@ivcak333 môžeš dat hneď a potiahnuť druhý den. Ale plnku pod poťah dúfam myslíš maslo s cukrom 🙂