Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@timuss myslim ze ano, staci potom zakryt sackom alebo foliou aby to nevyschlo kedze sa to bude jest. A vyrezavanie by nemalo byt zlozite. Babulky tu uz spominali ako na to, myslim ze pipka. A lepit vodou. Ale makke sa to lepi vpoho. 🙂 kludne riskni. Dopredu si mozes namiesat I farebne potahovky...
@katarina51 krasna svadobna
@maya30 mas uzasnu robotu,kde si mozem kuknut vsetky tvoje torty?
@mysiatkoo uplne skvela
@katkak23 ta marlenka vyzera uzasne
@vladiella mne by sa ovela viac pacilo keby boli nejake albumy(mozno keby si urobila nejaku skupinu na fb alebo tu inspiracie a pohadzala to do albumov,tak by bolo viac nadsencov), ze hladam svadobne tak ich mam pokope tu je strasne vela inspi a nechce sa mi to prezerat cele radsej hodim do googla a kuknem tam,alebo napisem sem a spytam nech hodia to co potrebujem ak niekto nieco ma
@pristela nechcem ta nas.at ale kuk http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfPro...
@muffinka8 ja som mala to karamelove asi rok po zaruke a ochutnala som ho a bolo dobre, trochu som z neho vyjedla a ostatok zahodila, ale nic mu nebolo
@mamina1978 vyzera dobre ,keby si nepovedala,neni vidiet nic a sa mi paci ako si presla na vyssi level- ja sa na taketo techniky este nechytam 😉
@florentina vsetko dobre a aspon sem tam nas dojdi kuknut 😉
@lubinkova ci ten krem moze pod potah neviem,ale ja som minule robila zakusok,kde bol krem salko-maslo a vsetko pekne tuhe dala som nan jahody a slahacku a pridem do roboty a cely krem rozteceny a nechapem preco
@mamina1978 všetko najlepšie synátorovi 😵 a tortička je super,verím,že sa páčila..keby si nenapísala,že sa nedarilo,nikto si nič nevšimne 😀 ..a citrónový Paradise som už skúsila,je super,ešte raz ďakujem 😉 ..šupla som ho do mňamky pre nás...s mascarpone a šľahačkou+ maliny a naspodok dlhé piškóty ,namočené jemne v káve... 😉
@lokalistin jej dakujem 🙂 bud na FB alebo aj tu http://www.tortyodmamy.sme.sk/user/19140/images 😉
@florentina tak to mi je luto, ale zdravie a rodina je prednejsia a ked to inak nejde tak clovek musi obetovat prip. obmedzit aj konicek, verim ze len docasne 🙂
SURNE!!!!!!!!!!!!!!!!ahojte, prosim surne radu....farbila som na cerveno - velvet a teraz sa mi pri nanasani na tortu trha, asi to bude , ze som dala vela farby, da sa to niecim zachranit??????
@mamina1978 úžasnáááááá, za foto to stálo 😉
@florentina drž sa a určite sem nakukni 🙂
@lokalistin mňaaaaam
@timuss a nedalo by sa pouzit nieco taketo? pripadne kombinacia este klasickych vykrajovacov na kvietky a listky http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/jem-vykra...
Sladké žienky, v Kaufe kryštálový cukor 89 centikov

@meo tak to si uz pokrocila. Ja sa ucim varit I piect nanovo bezlepku. Az mala odrastie bude viac casu. Zatial aspon skusam a zbieram teoriu ako na to... 😉 ale byt Tebou uz si zaciatocnik nehovorim. Zbytocna skromnost. 🙂