Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Kocku prosim Vas inspiracie na tenisove torticky by sa nenasli?
A tiez take tie s tymi siluetami zalubencov prosiiiiim 🙂
@mimcak to je jednoduché,orežem tortu a nechám okolo toľko hmoty aký chcem mať volán a ten potom čtetcom opakom ,alebo špajdľou nariasim.Ale ak je dosť hrubý poťah tak stačí ,len štetec pritláčať vedľa seba a ono sa to takto samo nariasi.Vyskúšaj ,veľmi jednoduché.Napísala som to ako hotentót,ale neviem to inak opísať.
Ahoj holky, potřebovala bych poradit s tímto dortem....jsem hodně začátečník...udělám nějaký korpus, klasicky promažu krémem, krémem z boku polepím čoko tyčinkama KitKat, ale nevím z čeho udělat to bahýnko, aby šlo rozmáznout a drželo a prasátka vymodeluju z marcipánu? Mooc díky za všechny rady a typy...co nejdřív...v pondělí chci vytvářet...
@lucula73 to je stranka, na porovnanie dostat v jednom obchode za tolko a v inom za tolko len treba kuknut co je vsetko v cene teraz som v robote v noci by som to mohla pokukat, napis co je pre teba dolezite, aby tam bolo
@tinamk uzasne postavičky 😵 😵 😵 😵 😵
@akapulko ja robievam tuto : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15171 ale plnku robim inu
@eliska22 no hej , ale ten alobal ti tam nesmie clonit ale odražať svetlo, musis ho nasmerovat na svetlo, ale pokial si fotila niekde v kute bez okna z ktoreho by na jednu stranu svietila a na druhu by si odrazala to svetlo alobalom tak je jasne ze si odfotila tmu ☹ /jedna lampa niekde hore na strope nestaci / alebo treba dat niekde okolo torty prenosne svetlo, lampu , ja fotim polovicu tort v noci a v kuchyni nemam okno 😝 takze tiez fotim cez lampu
@denisak77 neboj pochopila som to 😀 písala si zrozumiteľne 😉 . Mám nabudúci týždeň svadobnú a tam má byť taký volanik,tak preto už minule som si všimla,že si ho robila a zabudla som sa ťa nato opýtať a teraz som ho zazrela znova tak som sa hned pýtala 🙂 no tak som zvedavá či sa podarí. Ak nie tak bude bez a hotovo.
@lokalistin aha,už som pochopila................a ďakujem za ochotu...................si zlatá........už som poprosila brácha,on vie nemecky,zajtra ide do roboty,tak aby sa nenudil,bude hľadať robota 😀
a ďakujem za všetky páčitká........... 🙂 🙂 🙂 🙂
@denisak77 😨 boze zase ake prekraaasne si urobila fakt nadhera!!! malemu prajem skore uzdravenie ☹
@79zuzana ta svadobka je super kolko mas prosim ta rozdiel medzi poschodiami a kolko ti vazila?

Prdávam tohotýždňovky aj keď tento týždeň bol veľmi zlý a ani som nemala chuť piecť.Mladší syn išiel v pondelok do školy v prírode 120 km od nás a v utorok v noci učiteľka volala ,že Tomáško je v nemocnici.Skoro ma drblo,zvracal,hnačkoval a tak sa strašne tešil.Mala som z toho nervy a vôbec sa mi nechcelo,ale dnes sme boli poňho,tak už je dobre.Hneď lepšia nálada.