Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pralinka25 Dakujem, boli to rozmery 30cm, 23cm a 16 cm, kazde poschodie bolo vysoke 10 cm ale vahu neviem, lebo som to zabudla odvazit... ale vela, lebo sme to vliekli spolu s muzom ;) dobry odhad vahy, ze? 😀
@jakelina dakujem, inak som sa tej zakaznicky obavala, tortu si objednala pred 6 dnami 😀 a zdala sa jej velmi draha, tak som ju poslala skusit stastie inde. Po jednom dni mi volala, ze teda, chce ju odo mna. Akoze nie som rasistka, je to cernoska a s nimi som mala zatial velmi neprijemne skusenosti, tak som si opytala najprv 50% zalohu, ze inak nezacnem piect. Ale teda, zaplatila zalohu a zvysok vyplatila den pred odovzdanim torty, a este aj ten tringelt nechala, ze je stastna, ze som jej urobila tortu za 6 dni, co by jej tu nikto taku objednavku fakt nevzal.
@levandulka3 ty jo, tak asi jedině mezi dva dortové oplatky bych dala korpus a nebo to udělala z perníku. Já bych si na to vůbec netroufla.
@levandulka3 to moze byt ta burizonova hmota podla mna, alebo len obaleny polystyren... aj takto sa to robi 😀
nie vraj je to plnohodnotná torta robila to jedna babenka na cakelandii ale neprezradila ako ☹
@levandulka3 to musi byt nejka speci konstrukcia v com je to osadene v tom pripade
@pralinka25 no ved to ale aká 😖
Tak pridávam moju nepodarenú kabelku 😒 Zajtra ju s malou dušičkou odovzdám a budem naozaj moc dúfať, že budú spokojní.
Baby, prosim vas, je podla vas vela, ked pytam za 3 poschodovu svadobnu tortu vážiacu 13kg - 100eur???
Bežne predávam kilo za 10eur... (je to 1 posch parizsky krem, druhe pribinak + jahody, tretie pribinak + visne, potah MMF)
Neviem, je to prepísknutá cena?
chytaju ma nejake vycitky, ze je to vela...
@zozo111 blaznis? pod 130 ani nechod. robis charitu? ked ano upec aj mne 3 kila si prosim do 15 eur 😀 ale nie. vazne. neviem ako je zdobena ale podla mna ides pod cenu
@sticker ved je uplne v pohode nemusi stat. uz som videla aj na lezato.
@pralinka25 dakujem za nazor, som fakt rada, ze to neni prepisknute, lebo je to pre znamu... aj tak na mna pozerali ako na vraha, ze co pytam za ,,koláčik,, 😒 tak si asi buem pytat viac, lebo si ruky necitim od valčeka ☹ dakujem..
@pralinka25 vyzera to zaujimavo... tipla by som to na takuto konstrukciu, kde ten vrx by sa dal zasunut do spodnej casti, aby sa to dalo potiahnut aj s konstrukciou... mozno blbost, ale tak by som na to sla 😝 (kruh je miesto srdca, ale to sa mi fakt nexcelo kreslit )... teda konstrukcia pod spodnym srdcom, konstrukcia vzadu a na lavom celom boku...
@zozo111 kto neskusil co je t za drinu nepohopi tiez som uz zazila kadejake pohlady a ja peciem len znamym
@mysiatkoo ano presne takto nejak som si to predstavovala
@tertery ahoj, ja som tu tortu robila - je aj tu vo fotoblogu - strana 5078, ja som robila cokokrem medzi korpusy a dala som ho aj na vrch torty, prasiatka som robila z marcipanu - namiesto kit-kat som davala minonky - inak rada- davaj ich az v den konzumacie torty, inak zvlhnu a nebudu dobre 🙂
Prosim vas dievcata mam novy sprej PME leskly a vobec ziadny les aj som ho pretriasla a postriekala ale ja teda nevidim nejaky rozdiel medzi pred a po nastreku. Prosim vas aku mate skusenost s tym lesklym, alebo ho treba vela nastriekat 😒 😒 😒 😒 ??? Nestoji to male peniaze tak teraz neviem ci ho nemam vratit ☹

@jakelina dakujem, toto bol asi moj druhy ci treti tringelt, tak asi som tiez tak na tych 99% ako ty 🙂