Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte, tak aj ja dnesnu bicyklovu... chcem najprv podakovat @pristela za moznost pozicat si inspiraciu za rady a tiez za fotopostup na bicykel 😵
technicky mi s bicyklom pomohol manzel tvarovanim drotikov, by to drzalo a nerozpadlo sa, ale kym mi pomohol, riadidla som robila na 3krat, som myslela ze to slahnem...
torta je kakaovy korpus, pribinacik, maliny a pod potahom ganache... inak uz sa mi to ani nezda zlozitejsie ako maslo/maslovy krem...a za chut stoji...
inak spat som chodila cely tyzden o 2 v noci, a dnes zacinam balit, tak dospim az na dovolenke na chalupe u znamych, dufam, ze tam bude pristup na net, lebo by ste mi chybali 😀
foto z mobilu, tak trozmazane
@luciahromadkova krasna je! Na bicykel si ja vooobec netrufam!
@veronika0 ja to fotim bud v kuchyni na bezovej kammenej doske alebo, ked nemam denne svetlo, ako vcera nadranom, tak u nas v pivnici, natiahnem si tam platno na premietanie filmov a fotim. Ale da sa ti to dosielit aj s obycajnym baliacim papierom, len ho daj z tej bielej strany. No a svetlo je dolezite. @pristela j emajster, lebo ona to robi s uplne normalnym fotakom. My mame doma doma skoro take male "foto studio", lebo s mm obaja radi fotime, takze ja mam aj drahy fotak a reflektory... ale spytaj sa radsej pristelky, ona ti skor poradi, ako na to v normalych domacich vybaveniach..
@97zuzana dakujem🙂
Pekný víkend - pridám môj sladký príspevok - pre dvojičky -všetko presne zadané 😀 😀 len som to doladila
@mimcak no to niekedy urobim ked ostanu odrezky. Teraz som to nepouzivala,dala som cesto do formy a bolo - myslim si,ze napriek obavam to celkom dobre upieklo 🙂 aj dobre vyklopilo
@luciahromadkova krasny a mozem sa spytat co je ganache? Som tu asi dlho nebola :D mi to uslo
@luciahromadkova supeeer
@dagmarmustafa juj krásna

@mysiatkoo uzasna je 🙂