Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Babule perfektne ste 🙂. Citam Vas uz posledny mesiac, keďže som sa psychicky chystala na svou prvu poťahovanu tortu. Takze po prečitaní asi 1000 stran som upiekla takuto: čokoládový korpus a biela plnka zo šlahačky, bielej čokolady, 1 mascarpone a 1 nizkotučný jemný tvaroh. A bola úžasná. pridávam foto a myslím, že na prvú tortu sa mi celkom vydarila.
Holky kukněte jaké tu jsou ceny. http://www.luxusni-dorty.cz/dorty.html
Nepozeráte niekto Božské dorty od Markéty? dnes som to zahliadla a robila nejaký maslový čoko krém, ktorý dala aj pod poťah..neviete či je to vymiešané maslo s čokoládou, alebo maslo, kakao a cukor?
ahojte. chválim Vaše neskutočne krásne torty. ja po dlhšej dobe pridávam jednu
Dievcence - sikulky, prosim vas, ked budem lepit lentilky na boky torty, budu mi drzat aj na marcipanovej hmote alebo treba cokoladovy podklad?? Dakujem velmi pekne za rady 😉
@katkaaalex přilep je čokoládou na marcipán 😉
@jakelina dakujem 🙂 Aj som si myslela no nebola som si ista... 🙂
kočeny mám robiť 3D korytnačku.V čom by ste piekli ten akože pancier normal v okruhlej forme či v miske?
Žienky prosim Vás o radu 🙂 mám objednávku na tortu bez ovocia. Budem robiť mramor.korpus + chcem pribinak plnku. Je to dobré aj bez ovocia? Nebude to suché? Ďakujem
dievčatá do formy 26 cm mám spraviť mramorový korpus z kolkých vajec???zo 6???a do toho pribináčikový krém stačí z 1 dávky(2 šlahačky,50 dkg tvaroh...)ďakujem...
@simasa
@sikag juj kočky ste zlaté......zohnala som šľahačku bezlaktozovú a zajtra sa opýtam,že či chce pribináka alebo parížsku šľahačku a podľa toho 🙂 Creme ole je bez mlieka,keďže sa sype iba samotný prášok,ta to by tiež mohlo byť 😉
ďakujem za rady,aj @ajka82,@mysiatkoo ,fakt ste ma dostali do obrazu,bo ja ráno úplný šok......ako som písala,torta na štvrtok a ona zahlási že takáto špeci 😝 🙂 🙂

@lucula73 jaaaj nemam, lebo ja ani tvaroh nemozem 😢 a crem ole je s mliekom? zober si hocijaky recept co pouzivas a malo by to fungovat aj s nahradami. ja sa bez mucenia priznam ze u nas (rodina aj susedia) najviac fici maslovy cokoladovy krem s ovocim (maslo bezlaktoz, coko puding + roztop do toho coko 75% + ovocie) a budu ta milovat. ja k tomu robim mramorovy korpus ale v coko verzii 🙂